fbpx

Flisni lart Londrën

Maksimizoni potencialin tuaj

Mësoni anglisht në zemër të Londrës

GJENI KURSIN E DUHUR TË ANGLISHTIT PËR JU

Ne ofrojmë një gamë të larmishme kursesh të gjuhës angleze të përshtatura për nevojat tuaja, pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një program intensiv njëjavor për të nisur mësimin tuaj ose një program akademik gjithëpërfshirës njëvjeçar për të zotëruar gjuhën.

Kurset tona të përgjithshme të anglishtes janë të dizajnuara për nxënës të të gjitha niveleve, nga fillestarët tek folësit e avancuar. Këto klasa fokusohen në ndërtimin e një themeli të fortë në aftësitë e të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të përmirësoni komunikimin tuaj të përditshëm ose të përgatiteni për studime ose udhëtime të mëtejshme, Anglishtja e Përgjithshme është zgjidhja perfekte.

Përgjithshëm Anglisht

Hapni dyert për mundësitë globale dhe fitoni një avantazh konkurrues në botën e biznesit me kurset tona të anglishtes së biznesit. Këto programe janë të përshtatura për profesionistët dhe sipërmarrësit aspirantë që kanë nevojë për aftësi të specializuara gjuhësore për vendin e punës. Përmirësoni aftësinë tuaj për të shkruar emaile efektive, për të zhvilluar prezantime dhe për të negociuar me besim në anglisht.

Biznes Anglisht

Nëse po planifikoni të merrni një provim të anglishtes në Kembrixh (si FCE, CAE ose CPE), kurset tona të Përgatitjes për Provimin e Kembrixhit do t'ju pajisin me njohuritë dhe strategjitë e nevojshme për të pasur sukses. Mësuesit tanë me përvojë do t'ju udhëheqin përmes trajnimit gjithëpërfshirës të fokusuar në provim, duke përfshirë teste praktike dhe reagime të vlefshme.

Përgatitja e provimit të Kembrixhit

Përgatituni për provimin IELTS (Sistemi Ndërkombëtar i Testimit të Gjuhës Angleze) me kurset tona të dedikuara të Përgatitjes për Provimin IELTS. Këto klasa janë krijuar për t'ju ndihmuar të arrini rezultatin tuaj të dëshiruar të IELTS duke u fokusuar në aftësitë kryesore të kërkuara për sukses, si leximi, shkrimi, dëgjimi dhe të folurit.

Përgatitja e Provimit IELTS

Për një përvojë mësimore të personalizuar dhe të përshtatur, ne ofrojmë Mësime Individuale. Këto sesione një-në-një janë ideale për studentët që duan vëmendje të pandarë nga instruktorët tanë të aftë. Mësimet individuale mund të personalizohen për qëllimet dhe orarin tuaj specifik të të mësuarit. 

Mësime individuale

Për një përvojë mësimore të personalizuar dhe të përshtatur, ne ofrojmë Mësime Individuale. Këto sesione një-në-një janë ideale për studentët që duan vëmendje të pandarë nga instruktorët tanë të aftë. Mësimet individuale mund të personalizohen për qëllimet dhe orarin tuaj specifik të të mësuarit.

Kurse sipas kërkesës

ÇFAR S THOT NXUDNSIT TON

Adrian OraeiAdrian Oraei
09:21 27 Shtator 23
Pata kënaqësinë të kaloja 9 javë në këtë shkollë angleze dhe ishte vërtet një përvojë e mahnitshme. Nga mësuesi im te ekipi miqësor dhe ndihmues i pritjes, duke përfshirë Justine dhe Lucas, deri te Farhan, CEO, kjo shkollë është e mbushur me njerëz të mrekullueshëm. Unë isha duke studiuar anglisht të përgjithshme në nivelin C1 me Mat Clench, dhe mundem thuaj me besim se ai është një mësues i shquar. Teknikat e tij të mësimdhënies ishin novatore dhe të larta... efektive, veçanërisht mësimet audio në orët e tij të së premtes. Ishte ushtrimi më i mirë në anglisht që kam përjetuar ndonjëherë. Nëse keni mundësinë të bëni një orë mësimi me Matin, konsiderojeni veten me fat dhe shijoni çdo moment. Kjo shkollë jo vetëm që ofron arsim të shkëlqyer, por edhe shumë aktivitete sociale. Është vendi i përsosur për të mësuar anglisht, për t'u argëtuar dhe për të krijuar kujtime të qëndrueshme në Londër. Rekomandohet shumë!Lexo më shumë
daniela dal magrodaniela dal magro
06:10 23 Shtator 23
Kam kaluar dy javë në këtë shkollë dhe kam kaluar shumë mirë, mësuesit janë të mirë dhe të durueshëm dhe stafi është shumë i sjellshëm dhe ju ndihmon të zgjidhni çdo problem. Së fundi, ndodhet në një vend të shkëlqyer, afër pothuajse gjërave më interesante në Londër. E rekomandoj pa dyshim!
Morgane FradierMorgane Fradier
14:42 22 Shtator 23
Lucas dhe Isky ishin kaq te lezetshem!!!!!!
Fabian KorredorFabian Korredor
13:53 22 Shtator 23
Unë e vlerësoj vërtet përvojën e studimit të anglishtes në Londër me Speak Up. Është në një vend të mirë, ka një staf miqësor dhe ata gjithmonë kanë prioritet përparimin tonë dhe përmbushjen e pritshmërive tona. I jam veçanërisht mirënjohëse Daphne-s për përkushtimin e saj në gjetjen e mënyrave të reja për të dhënë mësim; ajo është një mësuese e bukur.
MARIA ESTEVEZ REGUERAMARIA ESTEVEZ REGUERA
13:07 22 Shtator 23
Shkolla më e mirë në të cilën kam qenë ndonjëherë! Kur të mbërrini në Speakup, i gjithë ekipi bën gjithçka që është e mundur për t'ju ndihmuar me gjithçka. Më pëlqeu klasa; Mësuesi im Mick është qesharak dhe një profesionist i shkëlqyer. Mussa më ndihmoi të zyrtarizoja kursin super të shpejtë dhe shumë miqësor; dhe Lucas…është recepsionisti më simpatik në botë!. Edi kujdeset për aktivitetet shoqërore; ai është gjithashtu shumë argëtues dhe simpatik. Bursa ime ka përfunduar… Unë po vij... mbrapa shumë mirënjohës për të gjithë ekipin e Speakup. Shpresoj të shihemi së shpejti përsëri! Faleminderit shumë!!!…;).Lexo më shumë
Ana IlicAna Ilic
10:32 04 Shtator 23
Shkollë e shkëlqyer me mësues të shkëlqyer. Klasat nuk janë kurrë të mërzitshme dhe unë e lë çdo klasë me njohuri të reja. Kam marrë shumë këshilla të dobishme për të lëvizur nëpër Londër dhe më e rëndësishmja, flas anglisht shumë më me besim.
heloisa ferrariheloisa ferrari
11: 47 26 Qershor 23
Përvoja ime në talk up London ishte e mahnitshme. Kam bërë kurs 12 javësh dhe kam përmirësuar shumë anglishten time. Më ndihmuan shumë mësuesit dhe stafi. Më pëlqeu orët e mësimit dhe gjithashtu programet sociale që ndihmojnë shumë studentët të ndërveprojnë me të tjerët dhe të bëjnë miq. Në mënyrë të veçantë në pritje është Justine, ajo më ndihmon gjithmonë kur kam nevojë, ishte super e shoqërueshme dhe super e vëmendshme me studentët.
js_loader

PSE ZGJIDHNI TË FOLUR LONDON?

Përsosni aftësitë tuaja në anglisht, ndërsa krijoni kujtime të paharrueshme në një nga qytetet më ikonë në botë - Londër. Speak Up London ju ofron një përvojë të pashembullt të të mësuarit të gjuhës që është sa gjithëpërfshirëse dhe e këndshme. Pavarësisht nëse jeni këtu për rritje personale, avancim në karrierë ose për të përjetuar pasurinë kulturore të Londrës, ne jemi partneri juaj i besuar në këtë udhëtim të jashtëzakonshëm.

PSE ZGJIDHNI TË FOLUR LONDON

MËSUESIT DHE STAFI

Njihuni me familjen tonë Speak Up dhe mësoni më shumë për mësuesit tuaj të ardhshëm, këshilltarët e kurseve dhe ekipin menaxhues.

Ashe

Uwais

Beth

Mick

Alex

Andrew