fbpx

Flisni lart Londrën

ANGLISHT BIZNESI

Për kë është ky kurs?

Ky kurs i anglishtes së biznesit është për njerëzit që flasin anglisht si gjuhë të dytë dhe duan të përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore në një kontekst profesional. Ju mund të zgjidhni të studioni 3 mbrëmje në javë ose të shtunave – çfarëdo që i përshtatet më mirë orarit tuaj.
  • Në mbrëmje: 2 orë / 3 herë në javë
  • E shtunë: 4 orë

Qasja jonë

Gjithçka fillon me një test të thjeshtë për të kuptuar nivelin tuaj aktual të anglishtes. Ne do të analizojmë nevojat tuaja për të krijuar një plan mësimor që i përshtatet qëllimeve tuaja të karrierës.

Qasja komunikuese – shumë lojëra me role, theksi në përsëritjen e situatave të jetës reale, duke pasqyruar realitetin tuaj profesional. Shumë të folur dhe dëgjuar - të gjithë studentët marrin pjesë në mënyrë aktive në klasë.

Lojëra me role biznesi që simulojnë situata profesionale të jetës reale. Mjedisi ELF (Anglishtja si Lingua Franca) – aftësi të ndryshme të nevojshme për t'u marrë me folës jo-amtare.

Materialet e kursit:

Planprogramet tona janë hartuar duke përdorur seri të mirënjohura librash nga Pearson, Macmillan, Oxford University Press dhe National Geographic. Mësuesit tanë plotësojnë materialet e publikuara me materiale autentike për t'ju ndihmuar të njiheni, kuptoni dhe përdorni anglishten ashtu siç flitet në MB dhe jashtë vendit.

Farë do të mësoni:

Në kursin tonë të anglishtes së biznesit, do të mësoni se si të bëni mirë në situata të ndryshme profesionale, duke përfshirë:

Nëse dëshironi të mësoni për lëndë ose industri specifike, ne mund t'ju japim edhe mësime private me mësuesit tanë më me përvojë.

ÇFAR S THOT NXUDNSIT TON

Adrian OraeiAdrian Oraei
09:21 27 Shtator 23
Pata kënaqësinë të kaloja 9 javë në këtë shkollë angleze dhe ishte vërtet një përvojë e mahnitshme. Nga mësuesi im te ekipi miqësor dhe ndihmues i pritjes, duke përfshirë Justine dhe Lucas, deri te Farhan, CEO, kjo shkollë është e mbushur me njerëz të mrekullueshëm. Unë isha duke studiuar anglisht të përgjithshme në nivelin C1 me Mat Clench, dhe mundem thuaj me besim se ai është një mësues i shquar. Teknikat e tij të mësimdhënies ishin novatore dhe të larta... efektive, veçanërisht mësimet audio në orët e tij të së premtes. Ishte ushtrimi më i mirë në anglisht që kam përjetuar ndonjëherë. Nëse keni mundësinë të bëni një orë mësimi me Matin, konsiderojeni veten me fat dhe shijoni çdo moment. Kjo shkollë jo vetëm që ofron arsim të shkëlqyer, por edhe shumë aktivitete sociale. Është vendi i përsosur për të mësuar anglisht, për t'u argëtuar dhe për të krijuar kujtime të qëndrueshme në Londër. Rekomandohet shumë!Lexo më shumë
daniela dal magrodaniela dal magro
06:10 23 Shtator 23
Kam kaluar dy javë në këtë shkollë dhe kam kaluar shumë mirë, mësuesit janë të mirë dhe të durueshëm dhe stafi është shumë i sjellshëm dhe ju ndihmon të zgjidhni çdo problem. Së fundi, ndodhet në një vend të shkëlqyer, afër pothuajse gjërave më interesante në Londër. E rekomandoj pa dyshim!
Morgane FradierMorgane Fradier
14:42 22 Shtator 23
Lucas dhe Isky ishin kaq te lezetshem!!!!!!
Fabian KorredorFabian Korredor
13:53 22 Shtator 23
Unë e vlerësoj vërtet përvojën e studimit të anglishtes në Londër me Speak Up. Është në një vend të mirë, ka një staf miqësor dhe ata gjithmonë kanë prioritet përparimin tonë dhe përmbushjen e pritshmërive tona. I jam veçanërisht mirënjohëse Daphne-s për përkushtimin e saj në gjetjen e mënyrave të reja për të dhënë mësim; ajo është një mësuese e bukur.
MARIA ESTEVEZ REGUERAMARIA ESTEVEZ REGUERA
13:07 22 Shtator 23
Shkolla më e mirë në të cilën kam qenë ndonjëherë! Kur të mbërrini në Speakup, i gjithë ekipi bën gjithçka që është e mundur për t'ju ndihmuar me gjithçka. Më pëlqeu klasa; Mësuesi im Mick është qesharak dhe një profesionist i shkëlqyer. Mussa më ndihmoi të zyrtarizoja kursin super të shpejtë dhe shumë miqësor; dhe Lucas…është recepsionisti më simpatik në botë!. Edi kujdeset për aktivitetet shoqërore; ai është gjithashtu shumë argëtues dhe simpatik. Bursa ime ka përfunduar… Unë po vij... mbrapa shumë mirënjohës për të gjithë ekipin e Speakup. Shpresoj të shihemi së shpejti përsëri! Faleminderit shumë!!!…;).Lexo më shumë
Ana IlicAna Ilic
10:32 04 Shtator 23
Shkollë e shkëlqyer me mësues të shkëlqyer. Klasat nuk janë kurrë të mërzitshme dhe unë e lë çdo klasë me njohuri të reja. Kam marrë shumë këshilla të dobishme për të lëvizur nëpër Londër dhe më e rëndësishmja, flas anglisht shumë më me besim.
heloisa ferrariheloisa ferrari
11: 47 26 Qershor 23
Përvoja ime në talk up London ishte e mahnitshme. Kam bërë kurs 12 javësh dhe kam përmirësuar shumë anglishten time. Më ndihmuan shumë mësuesit dhe stafi. Më pëlqeu orët e mësimit dhe gjithashtu programet sociale që ndihmojnë shumë studentët të ndërveprojnë me të tjerët dhe të bëjnë miq. Në mënyrë të veçantë në pritje është Justine, ajo më ndihmon gjithmonë kur kam nevojë, ishte super e shoqërueshme dhe super e vëmendshme me studentët.
js_loader

Zbuloni programin tonë social

Çfarë mund të bëni më pas?

Me tuajin zgjeruara Njohuri të gjuhës angleze, do të jeni në gjendje të:

Ndiqni mundësi të reja karriere

Excel në punë, qoftë kur komunikoni me kolegët apo klientët

Lundroni udhëtimet tuaja me më shumë lehtësi dhe angazhohuni me njerëz nga e gjithë bota

Përgatituni për provime të tilla si provimet e anglishtes IELTS ose Cambridge për të demonstruar më tej aftësitë tuaja

Ndiqni arsimin e mëtejshëm në Mbretërinë e Bashkuar ose jashtë saj