fbpx

Flisni lart Londrën

Jeta Student

Në Speak Up London

STUDIMI N

Flisni lart do të thotë


Zbulimi i mënyrës së vërtetë britanike të jetesës
: ju jetoni dhe merrni frymë anglisht këtu. Ju krijoni një lidhje me mësuesit tuaj dhe mësoni se si ata jetojnë, çfarë dëgjojnë, ku hanë jashtë.

Mësoni rreth botës: dita ditës, ju takoni njerëz nga pjesë të tjera të botës, flisni me ta, krahasoni përvojat, diskutoni çështje botërore, hapni mendjen tuaj ndaj perspektivave të tjera. Të gjitha në anglisht!

Bej shoke: na besoni, kur jetoni jashtë vendit, miqtë tuaj bëhen shpejt familja juaj. Ju ndërtoni marrëdhënie për jetën.

Vendosja dhe arritja e qëllimeve: ju jeni këtu për të mësuar anglisht. Ne do t'ju ndihmojmë ta bëni atë me ritmin tuaj, do t'ju rekomandojmë kursin më të mirë për ju dhe do t'ju udhëzojmë në udhëtimin tuaj të mësimit të gjuhës  


emmanuel-ifOPHEoUSkE-shpërfaqje

Përmirësoni anglishten tuaj në shkollën tonë të akredituar nga Këshilli Britanik, në qendër të Londrës. Bëhuni një nga ne, shijoni zhurmën e këtij qyteti kozmopolit dhe lejini mësuesit tanë të shkëlqyeshëm t'ju drejtojnë në udhëtimin tuaj për të mësuar anglisht!

Të jetosh në Londër nuk do të thotë vetëm të studiosh. Praktikoni anglishten tuaj në situata të jetës reale dhe bëni miq për jetën duke u bashkuar në programin tonë shoqëror argëtues dhe të larmishëm!

Ne e kuptojmë se akomodimi është një pjesë e rëndësishme e përvojës suaj në Speak Up London ndërsa jeni duke studiuar anglisht me ne. Për të gjetur strehim të përshtatshëm mund të jetë sfiduese në Londër. Kjo është arsyeja pse ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të gjeni një strehim të sigurt dhe të sigurt duke bashkëpunuar me ofruesit tanë me përvojë të akomodimit.

eva-darron-oCdVtGFeDC0-shfryj

Speak Up London ndodhet në Londrën Qendrore, kështu që marrja tek ne është me të vërtetë e lehtë!

Keni nevojë për disa këshilla më shumë?

Këshilltarët tanë miqësorë janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të gjeni kursin për ju. Ne e kuptojmë se nevojat e secilit student janë të ndryshme. Rezervoni një telefonatë, takim me video ose ejani të na shihni në shkollë për të diskutuar më tej nevojat tuaja të kursit. 

flisni me një këshilltar

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

Aplikoni në internet


E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

ÇFAR SHQIP


Komunikoni përmes numrit tonë të dedikuar Whatsapp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });