fbpx

Flisni lart Londrën

Kurse të Shtunën

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne. 

Asnjëherë mos ndaloni së mësuari

Të shtunave kurset tona të anglishtes së përgjithshme janë të ndryshme. Ka një klasë për Gramatikë & Fjalor nga ora 12.00 – 14.00 dhe Speaking & Listening nga ora 14.30 – 16.30 në nivele të ndryshme.

Studentët mund të ndjekin të dyja ose njërën nga këto klasa.
Nuk ka asnjë libër kursi për këtë kurs. Në vend të kësaj, mësuesi bën një vlerësim mujor të nevojave me klasën dhe krijon një orar mësimi bazuar në këtë, duke përdorur një sërë burimesh: për të prodhuar një orar sa më shumë që të jetë e mundur të përshtatur me kërkesat e nxënësit.

Në fund të çdo blloku mujor, përpara vlerësimit të nevojave të radhës, bëhet një mini-rishikim dhe bisedë informale për përparimin e studentëve.

LLOGARITES I ÇMIMEVE

Klasa e provës

Shijoni se si do të ishte një mësim kur studioni me ne: mësues të kualifikuar, burime të njohura nga industria dhe mësim real.

Jeni me bazë në Londër? Ejani në zyrë dhe rezervoni një mësim provë ballë për ballë.

Ne ofrojmë gjithashtu prova online në varësi të kurseve që zhvillohen aktualisht.

Mësuesja e ngrohtë dhe ftuese e anglishtes duke buzëqeshur

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz kanë studiuar me ne. Është koha që ju të regjistroheni.

Ç'pritet më tej?

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë tuaj.

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.