fbpx

Shkolla angleze London

Programi Social

Të jetosh në Londër nuk do të thotë vetëm të studiosh. Praktikoni anglishten tuaj në situata të jetës reale dhe bëni miq për jetën duke u bashkuar në programin tonë shoqëror argëtues dhe të larmishëm!

Jeta Studentore Në Speak Up

Luaj Video
Luaj Video

Ju lutemi vini re se gjatë pandemisë COVID-19, ne kemi drejtuar një version pak më të ndryshëm të programit tonë shoqëror, në mënyrë që të ndjekim rregullat e qeverisë dhe të mbajmë të gjithë stafin dhe studentët tanë të sigurt.

- SpeakUp Londër

Më shumë për të eksploruar

Keni nevojë për disa këshilla më shumë?

Këshilltarët tanë miqësorë janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të gjeni kursin për ju. Ne e kuptojmë që nevojat e secilit student janë të ndryshme. Rezervoni një thirrje, takim me video ose ejani të na shihni në shkollë për të diskutuar më tej nevojat tuaja të kursit. 

flisni me një këshilltar

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

Aplikoni në internet


E dini cila kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj në internet me lehtësi në formularin tonë të rezervimit.

ÇFAR SHQIP


Komunikoni përmes numrit tonë të dedikuar Whatsapp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });