fbpx
SUL-Color.png
Fillimi>Mësime individuale

Mësime individuale

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne. 

Vetem per ty

Mësimet tona individuale, të njohura zakonisht si një-për-një, janë krijuar posaçërisht për ata që dëshirojnë të kenë mësime të ndërtuara sipas nevojave të tyre personale.

Mësimet tuaja mund të zhvillohen në çdo kohë gjatë orarit të shkollës dhe të përdoren për çfarëdo qëllimi, duke përfshirë përgatitjen për intervista pune, redaktimin e CV-ve, përmirësimin e shqiptimit ose përgatitjen për provime.

Pikat kyçe

TIME


Çdoherë nga ora 8:30 e mëngjesit deri në ora 9:30 pasdite

DITËT


E hënë deri të shtunë

LOKACIONI


Në shkollë ose në internet

Rezervoni një mësim për të parë se si ju pëlqen

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz tashmë po studiojnë me Speak Up London, është koha që ju të bashkoheni me ta.

Ç'pritet më tej?

1

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

2

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

3

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.