fbpx

Shkolla angleze London

Informacioni i udhëtimit

Speak Up London ndodhet në Londrën Qendrore, kështu që marrja tek ne është me të vërtetë e lehtë!

Këtu është një udhëzues i shpejtë.

TRAVEL NDRKOMBTAR

Fluturoni për në Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton ose Southend

Secili prej aeroporteve kryesore të Londrës ka lidhje të shkëlqyera të transportit publik me Londrën Qendrore:

London Heathrow - mund të udhëtoni nga Heathrow drejtpërdrejt në Cirkun Piccadilly on the Underground (linja Piccadilly) në pak më shumë se 50 minuta.

London Gatwick - merrni trenin Gatwick Express dhe udhëtoni nga aeroporti në stacionin e trenit London Victoria në rreth 30 minuta.

London Stansted - mënyra më e mirë për të arritur Londrën Qendrore nga Stansted është me trenin Stansted Express. It'sshtë vetëm një udhëtim 50-minutësh nga aeroporti në Liverpool Street Station.

London Luton - merrni autobusin e aeroportit Luton, pastaj hidheni në tren për në Kings Cross St Pancras. Ju do të jeni në Londrën Qendrore brenda një ore!

London Southend - merrni trenin nga Aeroporti Southend direkt në London Liverpool Street dhe arrini në Londrën Qendrore në më pak se një orë!

NB: ofruesit e tjerë të transportit përfshijnë trajnerë të National Express dhe shërbime taksi.
elio-santos-1iYt_SIAsbQ-zbardh

Transferimi nga
aeroporti

Herën e parë në një qytet të madh dhe keni shumë bagazhe për të mbajtur? Ne mund të rregullojmë një taksi private për ju. Shoferët tanë të licencuar dhe me përvojë do t'ju mbledhin nga aeroporti dhe do t'ju marrin direkt në akomodimin tuaj.

matheus-bardemaker-uNlv07twOKY-heq spërkatje
tomek-baginski-a1ZiCqmm6M8-unsplash (1)

Eurostar

Trenat Eurostar nga Parisi (2.5 orë), Amsterdami (4.5 orë) dhe Brukseli (2 orë) mbërrijnë në stacionin e bukur të Londrës St Pancras që ndodhet në Londrën Qendrore.

Për më shumë informacion shkoni në:

Udhëtim në
nentoke

Të udhëtosh është kaq e lehtë në Londër dhe ka kaq shumë mënyra të përshtatshme për të paguar për të. Zgjidhni midis blerjes së një kartele Oyster ose opsionit "pay as you go" dhe udhëtoni në tub, autobusë, trena dhe tramvaj të disponueshëm brenda zonave tuaja të zgjedhura.

Më shumë informacion në lidhje me çmimet mund të gjeni këtu: https://tfl.gov.uk/fares/

Na kontaktoni këtu nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë në zgjedhjen e opsionit të duhur të udhëtimit për ju.

joseph-balzano-CezpbuAU-LQ-shpërthim

Keni nevojë për disa këshilla më shumë?

Këshilltarët tanë miqësorë janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të gjeni kursin për ju. Ne e kuptojmë që nevojat e secilit student janë të ndryshme. Rezervoni një thirrje, takim me video ose ejani të na shihni në shkollë për të diskutuar më tej nevojat tuaja të kursit. 

flisni me një këshilltar

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

Aplikoni në internet


E dini cila kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj në internet me lehtësi në formularin tonë të rezervimit.

ÇFAR SHQIP


Komunikoni përmes numrit tonë të dedikuar Whatsapp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });