fbpx
SUL-Color.png

Kushtet dhe politikat

Çdo biznes ka nevojë për një sërë rregullash - këtu janë tonat!

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

Termat dhe Kushtet

Cookies & Politika e Privatësisë

Procedura e ankesave

Politika e mbrojtjes dhe mirëqenies

Formulari i pëlqimit prindëror

Kushtet e Akomodimit

Politika e anulimit dhe rimbursimit

Politika e pushimeve

Anulimi i mësimeve individuale

Politika Covid-19

Na kontaktoni

1

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

2

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

3

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.