fbpx

Flisni lart Londrën

familja flasin

Mirësevini në familjen tonë

Ashe

Mesuesi anglishtes

Andrew

Mesuesi anglishtes

Beth

Mesuesi anglishtes

Uwais

Mesuesi anglishtes

Alex

Mesuesi anglishtes

Gareth

Mesuesi anglishtes

Ellie

Mesuesi anglishtes

Francis

Mesuesi anglishtes

Layla

Mesuesi anglishtes

Mick

Mesuesi anglishtes

Emma

Drejtor i Studimeve

Gideon

Mesuesi anglishtes

Kat

Qendra Menaxher

Farhan

CEO

Mai

Menaxher i Zyrës Akademike

Eduard

Mesuesi anglishtes

yota

Mesuesi anglishtes

Musa

Këshilltar i Lartë i Kursit

Raf

Menaxher i Zhvillimit të Biznesit dhe Shitjeve

Ophelia

Menaxher Digital Marketing

Isky

Këshilltar kursi

Jonathan

Mesuesi anglishtes

Hamid

Menaxher mirembajtje

Simon

Mesuesi anglishtes

Më shumë për të eksploruar

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });