fbpx

Shkolla angleze London

strehim

Strehim i inspektuar dhe i besuar

SHIKONI TONA

strehim

Ne e kuptojmë që akomodimi është një pjesë e rëndësishme e përvojës suaj në Speak Up London ndërsa jeni duke studiuar anglisht me ne. Për të gjetur strehim të përshtatshëm mund të jetë sfiduese në Londër. Prandaj, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të gjeni një strehim të sigurt dhe të sigurt duke bashkëpunuar me ofruesit tanë të akomodimit me përvojë.

Të gjitha akomodimet tona janë zgjedhur për të bërë udhëtimin tuaj të përditshëm në Speak Up London më të lehtë dhe më të shpejtë. Ne jemi duke punuar me partnerë të cilët janë regjistruar nga "British Council" dhe "English UK, që do të thotë se ata janë të inspektuar dhe kanë kërkesa të rrepta për t'u ndjekur, dhe ne jemi vazhdimisht në kërkim të opsioneve të reja për portofolin tonë të akomodimit për t'u ofruar studentëve tanë mundësi më të mira si gjithmone.

FAQ Rreth Akomodimit

Homestays

Prisni një mikpritje të ngrohtë dhe një prezantim miqësor për anëtarët e familjes. Ata do t'ju japin një hyrje të dobishme për zonën lokale, komoditetet e saj dhe lidhjet e transportit. Mos u trembni të kërkoni ndihmë në planifikimin e udhëtimeve tuaja. Këshillohet që studentët të blejnë një Pay ndërsa shkoni në telefonin celular dhe kartën SIM në Mbretërinë e Bashkuar. Practiceshtë praktikë normale të shkëmbeni numrat e kontaktit me familjen tuaj pritëse, për sigurinë, mirëqenien dhe komunikimin e përgjithshëm.

Në ditën e mbërritjes, nëse ka vonesa, duhet të kontaktoni urgjentisht familjen tuaj pritëse pasi vonesa juaj mund të ndikojë në planet e tyre dhe është më mirë që ata të jenë të vetëdijshëm për situatën në mënyrë që të merren masa për mbërritjen tuaj të vonuar.

NB - Ju duhet të kontaktoni familjen tuaj pritëse në lidhje me kohën tuaj të mbërritjes, shumë përpara datës tuaj të mbërritjes. Nëse nuk e bëni, ne nuk mund të garantojmë që familja pritëse do të jetë në shtëpi për t'ju përshëndetur dhe ju mund të duhet të prisni derisa të mbërrijnë, për t'ju lejuar të hyni brenda.

Vetë-furnizim ushqimi (SC)

Vizitori përgatit vetë vaktet dhe ka një zonë të veçantë për ruajtjen e ushqimit në kuzhinë. Koha për përdorimin e kuzhinës do të vendoset me familjen pritëse.

Fjetje dhe mëngjes (BB)

 Hyrja e lehtë vetëm në kuzhinë, Mëngjes kontinental; Drithëra, dolli, reçel, çaj / kafe, lëng
Aksesi 'i lehtë' përfshin përdorimin e kuzhinës për të bërë një sanduiç dhe mundësisht përdorimin e mikrovalës. Nuk ka qasje në tenxhere / furrë për të përgatitur ushqime.

Gjysma bordi (5 netë) 

Mëngjesi Kontinental 7 ditë në javë. Darka e mbrëmjes vetëm nga e hëna në të premte. Hyrja 'e lehtë' në kuzhinë gjatë fundjavave. Mëngjesi Kontinental
Drithëra, dolli, reçel, çaj / kafe, lëng

Darka e mbrëmjes
Vakti kryesor për të përfshirë një pjatë me mish ose peshk. Të hahet me familjen nikoqire.
Aksesi 'i lehtë' përfshin përdorimin e kuzhinës për të bërë një sanduiç dhe mundësisht përdorimin e mikrovalës. Nuk ka qasje në tenxhere / furrë për të përgatitur ushqime.

Rezidencat studentore

Dhomat e Studio janë të mbyllura në vetvete, ju keni një kuzhinë të brendshme dhe një banjo en suite (me dush). Dhoma en suite përfshin ndarjen e një kuzhine të madhe / hapësire të përbashkët me deri në 6 studentë të tjerë, ndërsa keni dhomën tuaj të gjumit dhe banjën suite.

Jo. Nëse jeni student me kohë të plotë në MB nuk keni pse të paguani taksën e këshillit. Megjithatë, do t'ju kërkohet të siguroni një letër përjashtimi nga taksat e këshillit nga vendi juaj i studimit, të cilin më pas do ta dërgoni me postë në departamentin e taksave të këshillit të bashkisë ku po qëndroni.

Jo, me rezidencat tona studentore., Ju jepet një fob / çelës hyrjeje që ju lejon të hyni lirshëm, siç dëshironi. Disa akomodime mund të kenë dikë në portier për t'ju lejuar të hyni nëse ora është vonë, për qëllime sigurie

Ju do të vizitoheni nga stafi, për t'ju kontrolluar në mes të orëve 9: 45-10: 00 për konvikte. Nëse keni nevojë të kontrolloni më herët, ka një kuti kyçe afër derës së përparme ku mund t'i vendosni çelësat tuaj në një zarf të dhënë dhe në kutinë e kyçjes.

Po, ka një tarifë të së Dielës prej 16 £ për person për regjistrim të Dielën

Jo. Pirja e duhanit nuk lejohet në asnjë zonë brenda ndërtesave. Ju mund të pini duhan jashtë akomodimit në zona të caktuara.

Po. Homeshtë shtëpia juaj, kështu që ju lejohet të keni vizitorë që ju vizitojnë - megjithatë kjo duhet të jetë e kufizuar dhe jo për qëndrime brenda natës.

Aksionet e Shtëpisë

Aksionet tona të shtëpisë vijnë të gjitha me një sallë pritjeje / dhomë të gjallë me një televizion ku ju mund të shikoni komodisht TV falas, pasi licenca e TV-së në këto zona paguhet tashmë.

Po, ka qasje falas në internet pa tel në shumicën e aksioneve tona të shtëpisë, ju gjithashtu mund të lidheni me internetin në çdo pajisje të lëvizshme që mund të keni.

Më shumë për të eksploruar

Keni nevojë për disa këshilla më shumë?

Këshilltarët tanë miqësorë janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të gjeni kursin për ju. Ne e kuptojmë që nevojat e secilit student janë të ndryshme. Rezervoni një thirrje, takim me video ose ejani të na shihni në shkollë për të diskutuar më tej nevojat tuaja të kursit. 

flisni me një këshilltar

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

Aplikoni në internet


E dini cila kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj në internet me lehtësi në formularin tonë të rezervimit.

ÇFAR SHQIP


Komunikoni përmes numrit tonë të dedikuar Whatsapp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });