fbpx

Flisni lart Londrën

Ndarja është kujdes:
Referojuni një shoku dhe merrni shpërblimin tuaj ❤️

A njihni dikë që dëshiron të studiojë anglisht?

 Ftojini ata të bashkohen me Speak Up London dhe të shpërbleheni për të!

Postimi i Instagram

50 £ për referim

Postimi në Instagram 5

£150 

Postimi në Instagram 2

60 £ për referim

Postimi në Instagram 1 1

£200

SI TË FILLOJMË?

Ftoni miqtë tuaj

64

Bashkohuni me programin e mëposhtëm dhe ndajeni lidhjen tuaj me miqtë tuaj.

Prisni që miqtë tuaj të regjistrohen

65

Miqtë tuaj duhet të lënë të dhënat e tyre duke përdorur lidhjen që keni ndarë me ta.

Merrni shpërblimin tuaj Speak Up London

66

Pasi miqtë tuaj të kenë rezervuar kursin e tyre, ju do të merrni shpërblimin tuaj në para!

Një surprizë shtesë për mikun tuaj!

Postimet në LinkedIn (katror) (4)

Ata do të marrin kupona ose bileta për t'i shijuar gjatë qëndrimit të tyre në Londër.

Regjistroni të dhënat tuaja më poshtë për të marrë lidhjen tuaj unike