fbpx

Flisni lart Londrën

KARRIERAT NË SPEAK UP LONDON

MË SHUMË SE NJË SHKOLLË ANGLISHTE

Më mirë së bashku

Në Speak Up London, ne me të vërtetë kujdesemi për njerëzit tanë.

Ne i vlerësojmë punonjësit tanë, opinionet e tyre dhe besojmë se puna e palodhur e të gjithëve duhet njohur dhe festuar!

Vlerat tona kryesore përfshijnë:

web_Timesheet Mësuesit
diversitet

Diversiteti & Barazia

Ne vlerësojmë dhe respektojmë çdo individ, pavarësisht nga gjinia, raca, etnia, statusi socio-ekonomik, orientimi seksual, origjina kombëtare ose përkatësia fetare. Ne besojmë se diversiteti na bën një organizatë më të fortë, duke na lejuar të kuptojmë më mirë dhe të kujdesemi për të gjithë. Ne duam që shkolla jonë të jetë një shkollë në të cilën të gjithë kanë mundësi të barabarta për të lulëzuar dhe për të arritur potencialin e tyre të plotë.

Komunikim

Komunikim i hapur

Ne krijojmë një mjedis komunikimi të drejtpërdrejtë dhe të hapur në të gjitha nivelet e shkollës. Dëgjimi dhe përgjigjja ndaj përvojës dhe nevojave të të gjitha palëve të interesuara është jetike për suksesin e biznesit.

Komunikim

Frymë progresive 

Ne besojmë se sfidimi i status quo-së në një botë në ndryshim kërkon të menduarit inovativ dhe një përkushtim ndaj rritjes.

ekip

Bashkërendim

Ne besojmë se potenciali ynë më i madh mund të arrihet vetëm në një mjedis bashkëpunues me qëllim të përbashkët dhe sukses të përbashkët. Pjesëmarrja dhe përpjekjet më të mira ushqehen dhe inkurajohen. Ne parashikojmë një komunitet të nxënësve gjatë gjithë jetës - për stafin si dhe studentët - ku modelohen dhe kultivohen zakone pozitive të të mësuarit.

ambicie

Ambicie 

Ne gjithmonë synojmë të ofrojmë standardet më të larta; si për nxënësit ashtu edhe për punonjësit tanë. Qëllimi ynë është të jemi në krye të përsosmërisë dhe praktikave më të mira brenda industrisë.

 

1 %
të studentëve na rekomandojnë
1 +
Studentët jepnin mësim
1 +
Vitet vrapojnë

Pse do t'ju pëlqejë këtu

Punoni me njerëz të mrekullueshëm

Ne duam që ju të ndiheni sikur i përkisni këtu në Speak Up London, një mjedis i larmishëm dhe gjithëpërfshirës ku mund të mësoni, të lulëzoni dhe të rriteni.

Ne jemi gjithmonë të lumtur të mirëpresim anëtarët e rinj për të filluar aventurën e tyre të re me ne.

Bëni një ndikim

Ne jemi të përkushtuar të bëjmë ndryshimin dhe të inkurajojmë njerëz nga të gjitha prejardhjet të studiojnë dhe të mësojnë anglisht me ne.

Këtë vit ne jemi pjesë e Projekti 'RefuAid' që ofron kurse angleze për azilkërkuesit. Ne jemi gjithashtu të përfshirë në Projekti PRELIM 2, i krijuar për të ofruar trajnim falas për mësuesit e gjuhës angleze në mbarë botën. Bashkëpunimi ynë me ELTAM Mali i Zi ka qenë një përvojë e mahnitshme deri më tani.

Përfitoni nga pajisjet dixhitale

Ne jemi të përkushtuar për ta bërë mjedisin tonë të punës më të mirë për punonjësit gjatë gjithë kohës.

Të gjitha klasat tona janë të pajisura me tabela inteligjente interaktive për të ndihmuar mësuesit t'i bëjnë mësimet më të lidhura me nxënësit e tyre.

Në sallën e mësuesve janë instaluar së fundi iMac, të cilët lidhen me internetin me shpejtësi të lartë.

Çfarë thonë punonjësit tanë?

Vend i mirë për të punuar
Motoja e Speak Up London është "Më shumë se një shkollë angleze". Është pikërisht ajo që është. Unë punoj këtu për 1.5 vjet. Të gjithë punonjësit, ekipi menaxhues dhe mjedisi i punës janë të mrekullueshëm. Është sfidues dhe mbështetës mjedisi për të mësuar aftësi të reja. Për problemet dhe shqetësimet që lidhen me punën, menaxhmenti është gjithmonë i gatshëm të ofrojë zgjidhje në mënyrë të dobishme."
Mjedisi mbështetës
"Duke punuar këtu për më shumë se 1.5 vjet, mund të them se kompania më ka mbështetur si profesionalisht ashtu edhe personalisht në çdo hap, veçanërisht gjatë izolimit. Menaxhmenti i shkollës nuk foli vetëm gjatë kësaj kohe shumë sfiduese, por eci në këmbë. Për mua përvoja ka qenë pozitive si në aspektin profesional ashtu edhe në atë personal."
Vend i mrekullueshëm për të punuar
"Speak Up London është një vend shumë mbështetës, argëtues dhe shpërblyes për të punuar. Shkolla është e vendosur në Londrën Qendrore, gjë që e bën atë një udhëtim të lehtë. Të gjithë punonjësit, përfshirë menaxhmentin, ishin të dobishëm dhe më bënë të ndihem i mirëpritur në ditën e parë. Unë jam këtu për më shumë se 1 vjet dhe ata na kanë rritur pagat brenda kësaj kohe. Ata gjithashtu kanë qenë shumë mbështetës dhe komunikues, si dhe shumë të hapur dhe qetësues gjatë periudhës së bllokimit. Ishte një përvojë shumë pozitive në përgjithësi."
I mëparshëm
Tjetër

Dëshironi të bashkoheni me ekipin?

Nëse jeni duke kërkuar për një mundësi për të punuar në një kompani që vlerëson përfshirjen, lidhjen njerëzore dhe vetë-arritjen, ju duhet të vini të punoni me ne. 

Ju lutemi vini re se Speak Up London ndjek praktika më të sigurta rekrutimi. Kjo do të thotë që do t'ju kërkohet të shpjegoni ndonjë boshllëk në CV-në tuaj dhe nëse besoni se jeni një kandidat i përshtatshëm për të punuar me nën 18 vjeç.

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });