fbpx

Flisni lart Londrën

Programi Social

Të jetosh në Londër nuk do të thotë vetëm të studiosh. Praktikoni anglishten tuaj në situata të jetës reale dhe bëni miq për jetën duke u bashkuar në programin tonë shoqëror argëtues dhe të larmishëm!

Jeta Studentore Në Speak Up

Luaj Video
Luaj Video

Zbuloni programin tonë social

Çdo javë, ne ofrojmë sa më shumë aktivitete falas që studentët tanë të mësojnë dhe të argëtohen!

Ndonjëherë ne kryejmë edhe aktivitete sociale me pagesë ku do t'ju duhet të blini bileta nëse dëshironi të merrni pjesë.

Disa shembuj të aktiviteteve me pagesë, për t'ju dhënë një ide të kostos, kanë qenë:

 Biletat e teatrit Lion King – 35 £ (zakonisht 62 £)

Klasa salsa - 7 £

Dreka në Pub – 20 £

Keni nevojë për disa këshilla më shumë?

Këshilltarët tanë miqësorë janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të gjeni kursin për ju. Ne e kuptojmë se nevojat e secilit student janë të ndryshme. Rezervoni një telefonatë, takim me video ose ejani të na shihni në shkollë për të diskutuar më tej nevojat tuaja të kursit. 

fol me Ne

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

rezervoni tani

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });