fbpx

Flisni lart Londrën

PROGRAMI VEROR PËR NXËNËSIT E RINJ

Po kërkoni një verë të paharrueshme për fëmijën tuaj në zemër të Londrës? Speak Up London ofron një Program veror premier që ndërthur mësimin akademik me aventurat kulturore:

Investoni në një verë mësimi dhe gëzimi për vetëm 450 £ në javë.

Gati për t'u regjistruar?

Vendet në Programin tonë Veror janë të kufizuara për të siguruar një përvojë të personalizuar dhe tërheqëse për çdo fëmijë. Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të përmirësuar verën e fëmijës suaj. 

RRETH FLASË LONDËR

E vendosur në zemër të Oxford Street, Speak Up London është një shkollë lider në gjuhën angleze. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë arsim të cilësisë së lartë dhe përvoja të paharrueshme në një nga qytetet më të gjalla në botë. Bashkohuni me ne këtë verë për të mësuar, aventurë dhe argëtim!

FAQ

Programi është krijuar për studentë të moshës 11-17 vjeç, duke u kujdesur për një gamë të gjerë interesash dhe nivelesh mësimore.

Siguria e fëmijës suaj është prioriteti ynë kryesor. Programi ynë përfshin mbikëqyrje të vazhdueshme nga profesionistë të trajnuar, transport të sigurt për të gjitha ekskursionet dhe një mjedis të sigurt mësimi në shkollën tonë në qendër.

Programi ynë Veror është i strukturuar për të siguruar një përvojë të ekuilibruar dhe pasuruese për çdo fëmijë. Çdo ditë fillon me tre orë mësime tërheqëse të anglishtes, të dizajnuara për të përmirësuar aftësitë gjuhësore në një mjedis argëtues dhe mbështetës. Këto mësime jepen nga mësues me përvojë, të akredituar nga Këshilli Britanik, të cilët janë të specializuar për ta bërë mësimin të këndshëm dhe efektiv.

Programi zhvillohet nga e hëna në të premte, duke e bërë atë të përsosur për familjet e zëna. Për ata që kërkojnë t'i shtojnë edhe më shumë emocionet verës së fëmijës së tyre, udhëtimet opsionale të së shtunës në vende si Kembrixh, Oksford ose Brighton ofrojnë një shans për studentët dhe familjet e tyre për të eksploruar së bashku. Shkarkoni programin (PDF)

Si mund të mësoj më shumë?

Keni pyetje? Ne jemi këtu për të ndihmuar! Na kontaktoni në çdo kohë për më shumë informacion rreth programit, regjistrimit dhe se si mund ta bëjmë këtë verë të veçantë për fëmijën tuaj.