fbpx
SUL-Color.png
Fillimi>Nxënës të Rinj

Nxënës të Rinj

Ju mund të plotësoni formularin tonë të kërkesës më poshtë për të

kontaktohu nga një nga këshilltarët tanë.

M LESUESIT RINJ

Programi

Speak Up London mirëpret nxënësit e rinj në grupe të mbyllura gjatë gjithë vitit. Ne i përshtatim kurset sipas nevojave të secilit grup dhe ofrojmë aktivitete të bazuara në projekte për t'i mbajtur nxënësit tanë të fokusuar dhe të motivuar.

Programi emocionues i aktiviteteve sociale do t'u japë gjithashtu studentëve mundësinë për të eksploruar atë që Londra ka për të ofruar. Kërkoni një program të personalizuar të kohës së lirë për grupin tuaj.

Gama e moshës

Ne pranojmë 16 dhe 17 vjeç në kurset tona për të rritur (kërkohet formulari i pëlqimit prindëror dhe zbatohen rregulla të rrepta mbrojtëse).

Grupet e mbyllura të moshës nën 16 vjeç (mosha minimale: 8 vjeç dhe mosha maksimale: 15 vjeç) ose nën 18 vjeç (16/17 vjeç) pranohen gjithashtu kur shoqërohen nga një drejtues grupi.
Mund të organizohen edhe mësime individuale për nën 18 vjeç.

Ju lutem shikoni tonë Politika Mbrojtëse për më shumë informacion se cilat rregulla zbatohen në situatat e mësipërme.

ÇFARILL DO T JU

Mësoj

 • Aftësi kritike të të menduarit
 • Udhëheqje
 • Projektet bashkëpunuese
 • Debati dhe të folurit publik 
 • Aftësitë e prezantimit
 • Pergjegjesi sociale
 • Probleme globale dhe zgjidhje pozitive

PO PËR

Akomodimi & Mirëqenia

Akomodimi

Të kesh një vend për të thirrur në shtëpi kur je larg shtëpisë është shumë e rëndësishme.
Ne kemi akomodim rezidencial për grupe dhe familje në zonën 1 dhe zonën 2.

 • Agjencitë e akomodimit të regjistruara nga British Council
 • Të gjitha opsionet e vakteve të disponueshme – ushqim për të gjitha kërkesat dietike: vegjetarian, hallall, kosher, alergji, etj. 

Mirëqenie

Ne ofrojmë një mjedis mësimor të kujdesshëm dhe mbështetës për të gjithë studentët tanë dhe siguria dhe mirëqenia e tyre është një pjesë integrale e gjithçkaje që bëjmë.

Kujdesi për studentët përfshin:

 • Oficerë mbrojtës meshkuj dhe femra
 • I gjithë stafi mban një kontroll DBS të përmirësuar - kur pret që të përfundojë një kontroll, nënshkruhet një deklaratë dhe punonjësi nuk është në kontakt me nën 18 vjeç derisa të kthehet një DBS e qartë
 • Numri i urgjencës 24-orësh për të thirrur

Politika e mbrojtjes për nxënësit e rinj

OUR

Raportet e mbikëqyrjes

Raporti i mbikëqyrjes së fëmijëve

Speak Up London mund të pranojë herë pas here grupe të mbyllura të rinjsh/nën 18 vjeç. Drejtuesit e grupeve duhet t'i shoqërojnë ata gjatë gjithë kohës jashtë klasës. Kjo përfshin pushimet e tualetit dhe daljen dhe mbërritjen në shkollë.

Përqindjet e mbikëqyrjes për këto grupe duhet të jenë një drejtues grupi për çdo 8 studentë. Masa të tilla si pushimet marramendëse, ndarja e grupeve të tilla në katet ku nuk mbahen klasa për të rritur dhe induksione të plota të studentëve dhe drejtuesve të grupit do të zhvillohen për të garantuar sigurinë e studentëve.

Raporti i mbikëqyrjes për të rinjtë

Raporti i mbikëqyrjes për të rinjtë e rritur në mënyrë ideale do të ishte 1 anëtar staf për çdo 15 studentë, por aty ku është e mundur 1 anëtar i stafit për çdo 10 studentë do të ishte praktika më e mirë.

Kualifikimet e specialistëve

Meqenëse nuk zhvillohen aktivitete të kohës së lirë për nën 18 vjeç, qoftë në terren, qoftë jashtë saj, nuk nevojiten kualifikime/trajnime formale. Të gjithë anëtarët e stafit përfundojnë kursin e trajnimit të nivelit 1 të mbrojtjes dhe mbajnë një kontroll të përmirësuar të DBS.

Rekomandim

Çfarë thonë prindërit

Qindra nxënës të rinj kanë studiuar me ne.

Ç'pritet më tej?

1

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

2

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

3

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.