fbpx
SUL-Color.png

Na Kontaktoni

Lini të dhënat tuaja të kontaktit dhe ne do të kontaktojmë së shpejti.

 

Ose na telefononi: +44 (0)20 7734 0444

Ju lutemi lini pyetjen tuaj këtu, ne përgjigjemi shpejt.

Mënyra të tjera për të na kontaktuar

1

REZERVO KURSIN

Rezervoni kursin duke përdorur formularin tonë online.
Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

2

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

3

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.