fbpx
SUL-Color.png
Fillimi>Kurse brenda ndërmarrjes

Kurse brenda ndërmarrjes

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne.

Në vend ose në distancë

Procesi për t'i bërë punonjësit tuaj të mësojnë anglisht në faqen tuaj në Londër është më pak i komplikuar sesa mendoni.

Ne e kuptojmë se çdo investim në zhvillimin e stafit tuaj është një vendim i rëndësishëm. Rezervoni një takim me një anëtar të ekipit tonë të menaxhimit të lartë për të diskutuar kërkesat tuaja. Ne respektojmë privatësinë e klientëve tanë komercialë, kështu që nuk listojmë të gjitha kompanitë për të cilat ofrojmë trajnime; megjithatë, ne mund të ofrojmë referenca sipas kërkesës.

Këtu janë disa nga industritë e kompanive që aktualisht shërbejmë:

 • Ndërtim & Inxhinieri
 • OJQ-të
 • Durim
 • Zhvillim Software
 • Mikpritje 

 

TË ZAKONSHME-EKSPLORUARA

Opsionet e kursit

 • Programi Speak Up Mentor
 • Mësime individuale me disa nga mësuesit tanë më me përvojë, duke ndihmuar studentët në jetën e përditshme dhe detyrat e tyre të punës.
 • Paketat e shpërblimit të stafit
 • Tregoni vlerësimin tuaj duke i ofruar stafit tuaj një paketë prej 4,8 ose më shumë orë mësimesh të gjuhës angleze. Ndërtoni mësimet në rotacionin e tyre javor.
 • Klasa javore grupore të mbyllura në Speak Up London, online ose në zyrën tuaj.
 • Mësime në WhatsApp
 • Rritja e besimit të stafit tuaj në anglisht me mësime asinkrone në platformat e mediave sociale.

Pjesëmarrja e rregullt dhe raportet e progresit mund të sigurohen sipas kërkesës

Besuar nga

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz tashmë po studiojnë me Speak Up London, është koha që ju të bashkoheni me ta.