fbpx

Flisni lart Londrën

Mësime individuale

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne. 

Vetem per ty

Mësimet tona individuale, të njohura zakonisht si një-për-një, janë krijuar posaçërisht për ata që dëshirojnë të kenë mësime të ndërtuara sipas nevojave të tyre personale.

Mësimet tuaja mund të zhvillohen në çdo kohë gjatë orarit të shkollës dhe të përdoren për çfarëdo qëllimi, duke përfshirë përgatitjen për intervista pune, redaktimin e CV-ve, përmirësimin e shqiptimit ose përgatitjen për provime.

 
Luaj Video

Llogaritësi i çmimit

Fakte kyçe

ONLINE 1-1

1-1 online mund të ndodhin në çdo kohë - ne punojmë me mësues të kualifikuar dhe me përvojë me bazë në pjesë të ndryshme të botës, që do të thotë se ju mund të zgjidhni orarin e mësimit që ju përshtatet më së miri.

MOSHA MINIMAL

Duhet të jeni të paktën 8 vjeç për të marrë mësime individuale në Speak Up London. Ju lutemi vini re se rregullat strikte të mbrojtjes zbatohen kur studenti është nën 18 vjeç. Ju lutemi referojuni Politikës sonë të Mbrojtjes për më shumë informacion.

REZERVIMI DHE ANULIMI

Ne kemi një politikë të qartë për rezervimin dhe anulimin e mësimeve tuaja individuale. Klikoni linkun e mëposhtëm për të mësuar më shumë.

NDjekja e progresit

Do të keni akses në një dokument në internet, ku mësuesi juaj do të përfshijë rregullisht përmbajtjen e mësimit dhe do të paraqesë një plan për udhëtimin tuaj mësimor - ju do të rishikoni qëllimet tuaja së bashku çdo 4-6 javë, në varësi të rezervimit tuaj.

Materialet e kursit

Çdo student është i ndryshëm, prandaj mësuesi juaj do t'i përshtatë materialet që ata përdorin për nevojat tuaja specifike.

Ne kemi akses në një sërë burimesh të përditësuara, por mësuesit tanë krijojnë gjithashtu materialet e tyre ndërvepruese bazuar në tekste dhe regjistrime autentike për t'ju ndihmuar të përparoni shpejt.

nevojat tuaja specifike. Ne kemi akses në një gamë të lart--data burimet, por edhe mësuesit tanë krijojnë i-në e tyremateriale ndërvepruese të bazuara në tekste dhe regjistrime autentike për t'ju ndihmuar përparojnë shpejt.librat e kursit që ne përdorim ofrojnë versione dixhitale. Qasja dixhitale në librin tuaj të kursit është përfshirë në çmimin e kursit. Nëse preferoni një në format letre, mund ta merrni me qira për 20 £ ose të blini një kopje për 30 £

Klasa e provës

Shijoni se si do të ishte një mësim kur studioni me ne: mësues të kualifikuar, burime të njohura nga industria dhe mësim real.

Jeni me bazë në Londër? Ejani në zyrë dhe rezervoni një provë ballë për ballë.

 

Mësuesit

Të gjithë mësuesit tanë kanë një kualifikim CELTA ose DELTA që jepet nga Universiteti i Kembrixhit - ose një kualifikim ekuivalent që plotëson standardet për mësimdhënie të përcaktuara nga Këshilli Britanik.

Ata janë të apasionuar pas mësimit të anglishtes dhe vëzhgohen rregullisht për t'u siguruar që janë gjithmonë duke u përmirësuar.

Çfarë thonë studentët?

Qindra studentë po studiojnë tashmë me Speak Up London, është koha që ju të bashkoheni me ta.

Flisni lart Londrën
4.7
Bazuar në rishikimet 160
Speak Up Shkolla e Gjuhëve në Londër
4.7
Bazuar në rishikimet 89
Është një kënaqësi shumë e veçantë për mua të shkruaj një koment për Speak Up London. Shkolla dhe veçanërisht i gjithë ekipi është i mrekullueshëm. Të gjithë mësuesit me të cilët u mora (Mat, Gareth, Holly) ishin shumë mendjehapur, dhanë shumë të dhëna të mira dhe kontribuan plotësisht me personalitetet e tyre, prandaj ishte një buqetë shumëngjyrëshe e takimeve njerëzore. Pajisjet elektronike, përfshirë tabelat e bardha me të cilat janë të pajisura të gjitha klasat, u përdorën në mënyrë shumë kreative dhe të sigurt nga të gjithë mësuesit, gjë që ishte shumë ndihmuese dhe ilustruese për mësimin! Por një përmendje e veçantë duhet t'i kushtohet ekipit të shërbimit të nxënësve! Ata ishin të gjithë shumë mikpritës dhe të dobishëm, të hapur, të interesuar dhe tepër të ngrohtë që miqësitë pothuajse u zhvilluan gjatë dy javëve të shkurtra. Përmendje e veçantë duhet t'i kushtohet Rhamës dhe Sarës, dhe veçanërisht Justine. Ata ishin yjet vezullues në shkollë, duke e bërë atë të shkëlqejë përsëri çdo ditë dhe gjatë gjithë kohës. Shume faleminderit!!! Ju ishit përvoja ime më e mirë në shkollën e gjuhës. Sa më shumë dëshironi të ndiheni si në shtëpinë tuaj në një mjedis të huaj?! Është shumë për të ardhur keq që ju nuk paraqiteni në faqen e internetit!Dhe Musa, këshilltari i lartë i kursit, u kujdes për problemet e mia me akomodimin shpejt dhe me përkushtim dhe i zgjidhi ato në mënyrën më të mirë të mundshme! Farhan, ju keni një aftësi shumë të mirë për gjetjen e stafit të shkëlqyer. Fat të mirë për të ardhmen! Gjithë të mirat, Manuel nga Berlini
Manuel Krüger
Manuel Krüger
20:39 19 Shtator 22
Justine - pritja ka qenë shumë miqësore dhe e disponueshme me mua, ka qenë një nga përvojat më të mira të jetës sime dhe shpresoj që ndoshta në të ardhmen do të kthehem përsëri këtu.
FLAVIO Moceri
FLAVIO Moceri
08:23 09 Shtator 22
Shkolla Speak Up London është më e mira e shkollës në Londër. Jam shume i lumtur. Unë kam studiuar në Speak Up School 😔
Edu Italia
Edu Italia
09: 25 11 Gusht 22
Për mua është një shkollë e shkëlqyer, shumë e vëmendshme ndaj nevojave të nxënësit. Shkolla ofron aktivitete falas për t'u shoqëruar dhe për të zbuluar Londrën. Kurset janë shumë të mira sepse ka shumë kohë për diskutime dhe për këtë arsye për t'u përmirësuar në të folur. Unë me të vërtetë rekomandoj këtë shkollë, çmimet janë vërtet të përballueshme dhe ju mund të përmirësoheni vetëm me Speakup London. Ps: Mick është mësuesi më i mirë ( ;
Chloé Vincensini
Chloé Vincensini
09: 50 03 Gusht 22
Erden Dede
Erden Dede
15:46 14 Kor 22
Savannah Ryder
Savannah Ryder
12:15 13 Kor 22
Vend i shkëlqyer për të studiuar anglisht! Njerëz të mëdhenj. Atmosferë e shkëlqyer! Ndjenjë të mirë!
Esteban Vera
Esteban Vera
21:10 12 Kor 22
Sara Biagini
Sara Biagini
17: 05 23 Qershor 22
Eli Bar-Oz
Eli Bar-Oz
14: 39 19 Qershor 22
Raysa Vieira
Raysa Vieira
18:39 13 maj
Padyshim që qëndrimi im në shkollë ishte shumë i mirë, mësuesi Uwais i shkëlqyer, gjithmonë i gatshëm për t'ju ndihmuar, durim, dinamika e orëve të tij, shokët e këndshëm të klasës kanë aktivitete shtesë, faleminderit për një përvojë kaq të këndshme.
n ta
n ta
15:56 07 maj
Më pëlqente vërtet të studioja në këtë shkollë, mësues të shkëlqyer dhe administratorë të dobishëm Faleminderit Tatiana
Tania A
Tania A
07:42 05 maj
Mehmet Altuner
Mehmet Altuner
12:49 17 22 Prill
Jean Ntilla
Jean Ntilla
12:59 29 Mars 22
Kam kaluar një kohë të mrekullueshme në talk up London, mësuesit janë miqësorë dhe shumë të kuptueshëm, dhe ju mund të takoni njerëz të rinj, unë kam më shumë vetëbesim tani. Do t'i rekomandoj patjetër😃
Nancel O
Nancel O
19:34 26 Mars 22
Kam pasur një përvojë të madhe në këtë shkollë! Mësues të mirë, studentë nga vende të ndryshme, vendndodhje e shkëlqyer dhe një çmim i arsyeshëm në krahasim me shkollat ​​e tjera. Unë rekomandoj shumë të flas për Londrën
Cinthia
Cinthia
13:22 23 Mars 22
Satya Christy
Satya Christy
14:31 20 Mars 22
Kam rreth 2 muaj që studioj në “Speak Up” dhe mund të them me krenari se ky ishte muaji më i paharrueshëm me shumë sfida, aktivitete dhe studime në grup, të cilat me të vërtetë më bënë të flas. Dua të falënderoj mësueset e mia Eli, Math dhe Eddie për një punë të shkëlqyer! E fundit, por jo më pak e rëndësishme, kam fituar miq të mrekullueshëm dhe faleminderit për këtë.
Mari Iamanidze
Mari Iamanidze
22:13 16 Mars 22
Si një nga studentët e Speak Up, i cili tashmë po përfundon semestrin e dytë, mund të ndaj me besim përvojën time dhe të rekomandoj këtë shkollë. Speak Up London janë bërë shtëpia ime e dytë, (shtëpi larg shtëpisë☺️) Ndihem rehat dhe e kujdesur këtu. Atmosfera në shkollë është e mahnitshme, i gjithë stafi është kaq miqësor, profesional dhe mikpritës. Ata janë gjithmonë aty për ty) Mësuesit e mi janë të mrekullueshëm, Holly, Beth, Gareth janë mësuesit më të mirë) Ata po mësojnë në mënyra të ndryshme efektive dhe interesante, unë mund të shoh qartë se si po përmirësohet anglishtja ime. Ka gjithashtu një grup falas programe sociale të tilla si klasa të të folurit, turne në grup dhe shumë më tepër. Jam i lumtur që kam zgjedhur këtë shkollë të veçantë dhe me të vërtetë fantastike për ekipin e mrekullueshëm të Speak Up 💐💐💐
Dilorom Dadoboeva
Dilorom Dadoboeva
21:08 16 Mars 22
Nëse po kërkoni të përmirësoni anglishten tuaj në Londër, ju rekomandoj këtë shkollë! Kam pasur mësime të përgjithshme në mbrëmje për disa muaj dhe jam shumë mirënjohës me mësuesin tim Mat Simpson. Dhe gjithashtu falënderon Musain për të gjithë ndihmën (Ai është shumë i dobishëm). ja kalova bukur 👍🏽
DAMLA KURNAZ
DAMLA KURNAZ
18:50 16 Mars 22
Ishte një kohë e mrekullueshme, por shumë intensive. Zgjodha një opsion kursi shumë intensiv - mësime në mëngjes dhe pasdite (6 orë në ditë). Shkolla Speak Up London është vërtet shumë e mirë. Unë kisha mësues të shkëlqyer - Alex (grupi i mëngjesit) dhe Gary Dixon (grupi i pasdites). Duhet të them që Gary është mësuesi më i mirë i gjuhës që kam pasur ndonjëherë.
Isha i vetëdijshëm për pritshmëritë e mia ndaj shkollës së gjuhës.
Megjithatë, nuk e prisja që kjo kohë intensive të ishte një përvojë kaq unike. Paradoksalisht, nuk bëhet fjalë vetëm për përparimin gjuhësor. Kjo është e rëndësishme, por jo vendimtare. Marrëdhëniet janë më të rëndësishme. Vlera më e madhe për mua është gjithmonë takimi me njerëz të tjerë, veçanërisht ata që vijnë nga ana tjetër e botës, që më tregojnë për botën e tyre dhe kureshtarë për botën time. Pa paragjykime dhe me respekt. Po, njerëzit padyshim doli të ishin vlera më e madhe e kësaj shkolle. Duke i njohur, njoh edhe më mirë veten.
Përshëndetje për të gjithë komunitetin e Speak Up London. Unë patjetër do të kthehem tek ju! 🙂
----------
To był cudowny, choć bardzo intensywny czas. Wybrałem bardzo intensywną opcję kursu - lekcje poranne i popołudniowe (6 godzin dziennie). Szkoła Speak Up London jest naprawdę bardzo dobra. Miałem wspaniałych nauczycieli - Alex (poranna grupa) dhe Gary Dixon (grupa popołudniowa). Muszę powiedzieć, że Gary jest najlepszym nauczycielem języka, jakiego kiedykolwiek miałem.
Byłem świadomy moich oczekiwać wobec szkoły językowej. Świadomie też wybrałem szkołę z nie najniższej półki. Nie na wszystkim bowiem można i powinno się oszczędzać.
Nie spodziewałem się jednak, że ten intensywny czas będzie aż tak wyjątkowym doświadczeniem. Paradoksalnie nie chodzi tu li tylko o progres językowy. Ten jest ważny, ale nie kluczowy. Ważniejsze są relacje. Największą wartością dla mnie jest zawsze spotkanie z drugim człowiekiem, zwłaszcza przybywającym z drugiego krańca świata, opowiadającym mi o swoim świecie mogoowiekiem. Bez uprzedzeń iz szacunkiem. Tak, niewątpliwie największą wartością tej szkoły okazali się ludzie. Poznając ich, jeszcze lepiej poznaję siebie.
Pozdrawiam całą społeczność Speak Up London. Jeszcze do Was na pewno wrócę! 🙂
Bartek Rajewski
Bartek Rajewski
09:07 05 Mars 22
Shkollë e mrekullueshme dhe njerëz vërtet ndihmues, kam kaluar një kohë të mrekullueshme atje ❤❤
Shahd Fikry
Shahd Fikry
23:47 25 shkurt 22
Mario Bruno
Mario Bruno
16:01 25 shkurt 22
Këtu isha duke u përgatitur për provimin IETS. Si rezultat, rezultati im i përgjithshëm ishte 7.5: 8.5 për Lexim, 8.0 për Dëgjim dhe 7.0 për Shkrim dhe Të folur. Kjo është një shenjë e fortë. Sipas google, mjafton të bëhesh zyrtarisht doktor [mjekësor] në Britaninë e Madhe... Kështu që vendosa të shkoj për doktoraturë në Britani (edhe doktor në njëfarë kuptimi) pasi mbarova masterin. Është një shkollë e shkëlqyer në përgjithësi.
Дмитрий Ирков
Дмитрий Ирков
12:32 18 shkurt 22
maxi harrich
maxi harrich
19:57 07 shkurt 22
Melinda Sipos
Melinda Sipos
17:25 02 shkurt 22
Nëse po kërkoni të përmirësoni anglishten tuaj në Londër, ju rekomandoj këtë shkollë! Unë kam ndjekur Shkollën e Përgatitjes së Provimit IELTS për një muaj (nëntor 2021). Filloi me një nivel B2 dhe përfundoi marrjen e një C1 (7.5 IELTS). Mësuesit janë vërtet të mirë. Një nga përvojat më të mira që kam pasur ndonjëherë. Jam shumë i lumtur që kam qenë pjesë e familjes SpeakUp. Veçanërisht, do të doja të falënderoja Holly. Shpresoj të kthehem një ditë!💙
Mattia Zeminian
Mattia Zeminian
15:12 02 shkurt 22
Ste Stenico
Ste Stenico
15:32 18 Janar 22
Türkiye'den öğrenci kabul ediyor musunuz????
Batıkan Bürcü
Batıkan Bürcü
18:53 05 Janar 22
Scuola meravigliosa per imparare o migliorare il tuo English.Staff molto cordiale e semper disponibile.Su tutti voglio lasciare un commento molto positivo su Musa e Claudia.Suggerisco!
Domenico Tocci
Domenico Tocci
05:59 14 Dhjetor 21
Beatriz Braga Rodrigues
Beatriz Braga Rodrigues
16:49 07 Dhjetor 21
Pasi ndoqa leksionet për dy muajt e fundit, pashë se përvoja e përgjithshme ishte e mrekullueshme. Çdo mësues është miqësor dhe i zhytur në mendime kur jep mësim dhe më e rëndësishmja është shumë i qartë kur flet. Ata gjithashtu ju ofrojnë shumë aktivitete shtesë me nxënësit e tjerë në shkollë që ju japin mundësinë të takoni shumë njerëz të rinj. Faleminderit për gjithçka. Unë do të rekomandoja patjetër shkollën.
AlessandroCalvi 98
AlessandroCalvi 98
14:36 06 Dhjetor 21
Giacomo Villa
Giacomo Villa
15:34 03 Dhjetor 21
Ivan Arnaut
Ivan Arnaut
21:04 24 Nentor 21
Ho studiato presso questa scuola e mi sono trovata benissimo. La consiglio! Gli insegnanti sono molto preparati e l'ambiente internazionale é davvero stimolante. Grazie mille, tornerò sicuramente
Aurora Andersen
Aurora Andersen
09:04 13 Tetor 21
Hej, jam shumë i lumtur që jam pjesë e komunitetit Speak Up London! Unë kam studiuar në Speak Up London që nga maji 2021. Klasat jashtë linje janë absolutisht fantastike! Unë e admiroj mësuesin tim Gareth i cili lehtë mund të komunikojë me secilin nxënës dhe t'u kushtojë vëmendje nevojave të nxënësve. Gjithashtu, ai ka një sens humori të mahnitshëm! :) Të gjithë njerëzit nga ekipi në shkollë janë shumë të vëmendshëm dhe dalës, dhe unë vlerësoj se sa e lehtë është të krijosh komunikim me ta. Aktivitete shtesë pas klasave të Përgjithshme mund të të ndihmojnë të rrisësh fjalorin tënd dhe njiheni me diçka të re. importantshtë e rëndësishme të thuhet se shkolla ka një vendndodhje perfekte dhe dhoma të rehatshme për të studiuar. Përveç kësaj, të gjitha materialet studimore ishin të dobishme dhe jepnin shumë praktikë gjuhësore. Për më tepër, dua të vërej se unë ' kam takuar shumë njerëz interesantë që më treguan për kulturën e tyre, traditat dhe madje ndanë disa fakte për jetën e tyre. Faleminderit, Fol Londër, për një përvojë të mrekullueshme! Musa dhe Holly, po ju dërgoj përqafimet e mia🤗
Marina Lo
Marina Lo
15:29 17 Shtator 21
Marta Restrepo
Marta Restrepo
08: 46 21 Gusht 21
Nëse jeni në Londër dhe doni të përmirësoni gjuhën angleze, unë do ta rekomandoja këtë kurs 100%
alexandra
alexandra
10: 14 13 Gusht 21
thellëG -
thellëG -
23:19 08 Kor 21
Mos hezitoni! Njerëz shumë të mirë dhe një shkollë të mirë! Ju mësoni shumë dhe MUSA ishte shumë e dobishme! Ai më ndihmoi shumë për gjithçka! KIEREN ISHTE M TESUES I MADH! Nëse dëshironi të mësoni shumë, zgjidhni atë💕
Elif Ergun
Elif Ergun
18:07 03 Kor 21
Ndjej që anglishtja ime po përmirësohet pak nga pak, sepse kam shumë biseda në klasë. Për më tepër, ka shumë aktivitete pas klasës. Më inkurajon të bëj miqësi natyrshëm.
倉 弘 子
倉 弘 子
17:42 02 Kor 21
Më pëlqeu shumë koha në SpeakUp në Londër. Mësuesi që kisha (Holly dhe Jonathan) ishin të mahnitshëm. Ishte gjithmonë kënaqësi të shkoja në klasë dhe të mësoja gjëra të reja. Një moment tjetër kryesor gjatë kohës sime në Londër ishte pija e së premtes me Musën. Unë ua rekomandoj këtë shkollë të gjithëve sesi dëshiron të mësojë anglisht.
Cyrill Rutishauser
Cyrill Rutishauser
16:57 02 Kor 21
Asli Erdem
Asli Erdem
12:19 02 Kor 21
Unë me të vërtetë e rekomandoj këtë shkollë. Ata janë me të vërtetë të suksesshëm. Unë kam marrë 2 orë mësim nga Francis. Ai është me të vërtetë mësues i kualifikuar dhe po i verbon dritat para bordeve. Për shkak të kësaj, unë kurrë nuk jam mërzitur me klasën e Francis dhe Musa, ai është me të vërtetë një djalë i talentuar në pritje. Ai është gjithmonë në pritje kur ju duhet të ndihmoni. Faleminderit, Musa dhe Francis
sercan TÜRKOĞLU
sercan TÜRKOĞLU
10:49 02 Kor 21
Patjetër që unë rekomandoj që SpeakUpLondon ishte përvoja më e mirë në jetën time, sepse ju mund të studioni anglisht dhe të takoni njerëz të tjerë është shumë e bukur sepse çdo javë keni shumë aktivitete për të praktikuar anglisht. Tani anglishtja ime është shumë më e mirë dhe unë flas anglisht rrjedhshëm jam shumë lumtur. Definitivamente si estás interesado en aprender inglés lo recomiendo con los ojos cerrados la përvojat është në rritje, aprendes inglés y conoces nuevas, personat është perfekte si estás llegando a Londres y no tienes amigos o no conoces aún nada cada y conocer unPoco de Londres.Estoy muy feliz con esta academia
Unë e përmirësova gjuhën time me këtë kurs. Takova miq të rinj dhe kalova shumë mirë 👍🏼 Do t’ua rekomandoja të gjithëve
Zeynep Yurtbaşı
Zeynep Yurtbaşı
10:13 02 Kor 21
Përshëndetje të gjithëve ... Nuk kam fjalë për të përshkruar se si Speak Up school nga Londra më ka bërë të rritem në çdo mënyrë, mësuesit, aktivitetet, shokët e klasës, gjithçka është madhështore, të gjithë ata njerëz që duan të mësojnë dhe të zhvillojnë një nivel të mirë e anglishtes duhet të vijë këtu pa asnjë dyshim
Speak Up është vendi më i mirë në qendër të Londrës për të folur anglisht shumë të rekomanduar. Ata kanë një ekip dhe mësues të mrekullueshëm. (Mësuesi im i preferuar është Panagiota). Nëse doni të flisni anglisht në një mënyrë argëtuese, ju jeni në vendin e duhur gjithashtu ata kanë shumë aktivitete për të udhëtuar nëpër Londër.
Harun Yılmaz
Harun Yılmaz
09:36 02 Kor 21
Sara Mori
Sara Mori
12: 33 29 Qershor 21
Kurs shumë i mirë. Recepsionisti është i durueshëm dhe i përpiktë, mësuesi është interesant dhe i përkushtuar. I denjë për rekomandim!
Ying Liu
Ying Liu
17: 51 14 Qershor 21
Kam pasur mësime 1-2-1 në internet dhe përvoja ime me Speak Up London është e shkëlqyeshme. Ata kanë mësues të shkëlqyeshëm (Enida dhe Katie) dhe stafi i pranimit (Adam) është shumë efektiv. Çmimi ishte gjithashtu i arsyeshëm dhe është vlerë e mirë për para. Mund ta rekomandoj me 5 yje.
Hiro
Hiro
19:28 29 maj
Unë mund ta rekomandoj këtë shkollë për këdo që dëshiron të fillojë aventurën e tij me gjuhën angleze. Kam marrë dy kurse në internet (B1 dhe B2) për tre muaj. Kjo më dha shumë aftësi të reja dhe unë përmirësova gjuhën time. Jam shumë i kënaqur dhe shpresoj të kthehem në kurse të tjera në të ardhmen. Unë kam bërë shumë progres. Unë sinqerisht rekomandoj! 🙂
Małgorzata Błaszczyk
Małgorzata Błaszczyk
18:29 13 21 Prill
Faleminderit shumë për mësuesit dhe ekipin tim të pranimit. Unë marr rezultatin tim të IELTS që më duhet në një periudhë të shkurtër. Gjithashtu, kam një shans të prezantoj me miq të rinj.
Ilko Ilyanov Iliev
Ilko Ilyanov Iliev
20:24 10 Dhjetor 20
Speakup London është e mahnitshme, me të vërtetë më pëlqente përvoja ime në talkup London dhe kam mësuar shumë gjëra të reja, stafi është kaq i mirë dhe i ëmbël posaçërisht (Yota)
Merjem Akbar
Merjem Akbar
21:12 13 Nentor 20
Kam marrë pjesë në dy kurse të ndryshme në këtë Shkollë, së pari anglishten e përgjithshme dhe së dyti përgatitjen e IELTS. Ishte rreth 6 muaj gjithsej. Unë do të theksoj pse ishte një përvojë e denjë: 1. Valueshtë vlerë për para. Një nga çmimet më të mira në qytet; 2. SpeakUp ofron shumë përfitime falas, përfshirë orët e komunikimit, agjendën kulturore, ngjarjet në shkollë, etj.3. Mësuesit e mi ishin: Steph, Sonia dhe Yota. Të gjithë ata shumë mirë të përgatitur për të dhënë mësim me metodologji dinamike dhe përmbajtje të vlefshme në klasat e tyre; 4. Stafi i pritjes ishte gjithnjë i vendosur dhe efikas; 5. Shkolla ka një qasje fleksibile me periudha të hendekut për të udhëtuar; 6. Shumë mirë i lidhur, pasi është në zemër të qytetit; pasi nuk jam duke studiuar më atje, kështu që nuk mund të them në lidhje me masat paraprake të COVID-19. Sidoqoftë, unë kam parë që ata po ndjekin nga afër rregullat e qeverisë. Padyshim, unë do ta rekomandoja shumë këtë shkollë për miqtë.
Aline Monteiro
Aline Monteiro
19:29 12 Nentor 20
Unë sinqerisht rekomandoj mësime anglisht në këtë shkollë, veçanërisht me Jenna
Damian B
Damian B
20: 00 18 Qershor 20
Shtë një shkollë e shkëlqyer! Në fillim isha me Maisie dhe ajo ishte me të vërtetë bukuroshe! Në 2 javët e mia të fundit unë u zhvendosa me Yota dhe ajo ishte e mahnitshme, vetëm për disa javë mësova shumë dhe ajo më ndihmoi me testin tim IELTS, duke më dhënë këshilla, këshilla dhe mbështetje. Unë jam vërtet i kënaqur me shkollën për gjithë mbështetjen.
Ana Carolina
Ana Carolina
13:49 02 20 Prill
Unë studioj këtu dhe jam vërtet e dashur për këtë shkollë, faleminderit për kaq shumë njohuri !!
Karol Tiberi
Karol Tiberi
00:29 12 Mars 20
Gaye Mutlu
Gaye Mutlu
17:10 01 Mars 20
Shkolla më e mirë angleze ndonjëherë! Unë kisha një mësuese super të shkëlqyer që quhej panagiota. Shkova atje për 5 javë para provimit të IELTS dhe për shkak të saj e kalova provimin me rezultatin që më duhej!
lea Perez
lea Perez
13:15 26 shkurt 20
Хорошая школа. Интересная подача материала. Качественные учителя. Многонациональная аудитория. Мало рускоскоговорящих, что тоже хорошо)))
Евгений Зем
Евгений Зем
08:59 19 shkurt 20
Ashtë një shkollë shumë e mirë për të takuar njerëz të vendeve të ndryshme dhe për të mësuar anglisht
Mike Jurado
Mike Jurado
19:52 15 shkurt 20
Mësuesja ime e klasës Billie ishte shumë profesionale dhe ajo ka një teknikë të klasës së lartë të mësimdhënies. Ajo di të ndërveprojë me studentët e saj në mënyrën më të mirë. Kur keni ndonjë problem, Mirenda kryesore gjithmonë e gatshme t'ju ndihmojë. Eshtë e panevojshme të thuhet, Musa është shumë i sjellshëm, i dobishëm dhe profesionist. Kështu që, unë do t'ia rekomandoja shumë Ndaloni Londrën dikujt ...
Yakup Keskindag
Yakup Keskindag
10:46 05 shkurt 20
Unë do të doja të falënderoja të gjithë në SUL që më dhanë një udhëtim kaq të mrekullueshëm për të mësuar anglisht. Të gjithë ishin kaq të dobishëm dhe unë i dua udhëtimet e vogla që ata organizojnë. Unë do të doja të falënderoja veçanërisht Kam menaxherin, ajo ishte aq e këndshme dhe e durueshme me mua vërtet më ndihmoi të vendosja se çfarë ishte më e mira për mua dhe madje shkova lart e përtej për të më ndihmuar për çështjet që kisha jashtë shkollës. Faleminderit sinqerisht
Zoti SF
Zoti SF
17:27 15 Janar 20
shkëlqyer!
djegiet e peterit
djegiet e peterit
11:05 13 Janar 20
Eugjen Drozdov
Eugjen Drozdov
18:12 31 Dhjetor 19
Gjithçka është profesionale dhe unë e përmirësova shumë anglishten time. Faleminderit shumë.
jonut krakun
jonut krakun
22:55 12 Dhjetor 19
Herën e dytë në SpeakUp (hera e parë 5 vjet më parë) dhe unë jam akoma shumë i lumtur për gjithçka! Çmimi, mësuesit, mësimet, ngjarjet shoqërore, gjithçka është me të vërtetë e mrekullueshme! Faleminderit Chiara për të më ndihmuar në fillim, dhe një falënderim të madh ju tek mësuesit e mi Violeta dhe Billi!
Emeline Gilles
Emeline Gilles
15:40 11 Dhjetor 19
Kjo është një shkollë e shkëlqyeshme me staf të përsosur, në fillim Diana më ndihmoi shumë. Ajo prezantoi klasën dhe akomodimin me pacientin !!! dhe Billie është mësuesja më e mirë! Jam shumë me fat që takoj shumë njerëz të sjellshëm dhe të lezetshëm këtu!
Joan Tusi
Joan Tusi
10:36 23 Nentor 19
Diana është një recepsioniste shumë e mirë, shumë e dobishme për mua, sepse ajo mund të flasë mandarinisht që më bën të kuptoj kursin mirë, kështu që bleva 22 javë dhe 5 ditë në javë, 6 orë në ditë, këtë e ndryshova shpejt anglishten. Flisni lart në Londër ashtë një mjedis shumë i mirë për të mësuar, më pëlqen çdo mësues
wang dashan
wang dashan
16:43 22 Nentor 19
Në Speakup London ka një punëtore të shkëlqyer, ajo është Diana !!!! Ajo është shumë efikase dhe më ndihmon gjithmonë kur kam nevojë për diçka. Faleminderit Diana
Diana Robles
Diana Robles
15:17 22 Nentor 19
Ambient shumë i shkëlqyeshëm për studim! Diana është vërtet e këndshme për ne! Më pëlqen ajo dhe më pëlqen të flas në Londër
RiRi Z
RiRi Z
02:20 22 Nentor 19
Shume per te qeshur!! mësues shumë profesionistë (@zdenek dhe @kieren) dhe stafi (faleminderit Musa për të gjithë!)
Speak up London është shkolla më e mirë angleze në Londër. Unë e përmirësova nivelin tim shumë të mirë dhe Musa për mua është një person shumë i vëmendshëm dhe miqësor. Ai është një profesionist i shkëlqyeshëm. Ne gjithmonë kemi nevojë për ju atje. Faleminderit flisni për familjen e Londrës.
Petra García García
Petra García García
20:18 21 Nentor 19
Sipas mendimit tim Speak Up London është Shkolla më e mirë Angleze. Kam studiuar për 3 muaj. Ata kanë mësues dhe staf me të vërtetë të mirë, veçanërisht Musa, ai është shumë i sjellshëm, miqësor dhe i dobishëm.
Nowacha Gschwandtner
Nowacha Gschwandtner
19:57 21 Nentor 19
Atmosferë e shkëlqyer, mësues profesionistë, staf i mirë (Musa është shumë i dobishëm dhe i durueshëm). Shkolla më e mirë e gjuhëve në Londër. Unë do t'i rekomandoja të gjithëve !!
Nora Hudec
Nora Hudec
19:04 21 Nentor 19
Kam pasur shumë përvoja të mira dhe kam bërë shumë miq. Unë kisha mësues shumë të mirë dhe dita ditës kisha më shumë besim. Kur mbërrita unë isha vërtet i ndrojtur dhe nuk flisja aq shumë, por kur vizitoni për 2 muaj shkollën e bëni vërtet mirë. Më pëlqeu vendndodhja në Oxford Street, ku mund të shkoja në të gjitha dyqanet dhe të haja të gjitha ushqimet. Faleminderit të gjithë stafit të Speak Up London por stafi im i preferuar ishte Diana, sepse ajo është kaq miqësore dhe unike.
adrian torrez aviles
adrian torrez aviles
17:07 21 Nentor 19
Flisni lart ishte një nga mënyrat më të mira për të qenë londinez! Nëse jeni i ri në Britani të Madhe, duhet të shkoni të flisni! Unë isha në gjendje të takoja shumë miq të bukur, të mësoja se si të komunikoja me njerëz multikulturorë. Kurrë nuk do ta harroja këtë kujtim, edhe nëse kthehesha në vendin tim. Gjithashtu do të përmendja "Musën" duke punuar si recepsionist duke folur lart. Musa përpiqet gjithmonë t'i ndihmojë studentët të mësohen me klasën. Nëse duhet të zgjidhni shkollën angleze, sigurisht që do të doja të rekomandoja Flisni lart. Nuk ka asnjë arsye për të hezituar:) + Faleminderit edhe Molly dhe Jack. Ju jeni mësuesi më i mirë që kam takuar ndonjëherë. Të gjithë më të mirët.
이승민
이승민
13:13 20 Nentor 19
alessandro bertelè
alessandro bertelè
21:42 30 Tetor 19
Nëse po kërkoni një shkollë gjuhësore, duhet të shkoni në atë shkollë. Musa ishte vërtet proces i dobishëm i induksionit, Faleminderit Musa.
TD
TD
14:05 29 Tetor 19
Flisni Londra është një shkollë e mahnitshme, unë i dua mësuesit e mi Michael dhe Yota. Musa, shoku im, është person shumë i sjellshëm në shkollë
Alessia Stracuzzi
Alessia Stracuzzi
18:12 18 Tetor 19
Klasat në anglisht ishin qesharake dhe të dobishme për të përmirësuar aftësitë e mia gjuhësore. Në pritje Musa ishte shumë i dobishëm dhe miqësor.
Ilaria Amato
Ilaria Amato
16:11 28 Shtator 19
Ishte kënaqësi të mësoja atje! Një nga përvojat e mia më të mira, veçanërisht me Fritz. Ai është një mësues kaq i mirë dhe di të kuptojë një student. Klasa e tij është një përzierje e bisedave dhe të mësuarit dhe e bën klasën më të mirë.
Hermann Tchoumi
Hermann Tchoumi
03:08 04 Shtator 19
Shkolla më e mirë e gjuhëve në Londër Nëse jeni duke kërkuar shkollë gjuhësh, duhet të shkoni në atë shkollë Unë shkova në atë shkollë këtë vit dhe ambienti është shumë i mirë dhe mësuesit janë të dobishëm dhe shumë të sjellshëm !!
Tolga Çivici
Tolga Çivici
18: 40 31 Gusht 19
Stella Agot
Stella Agot
09:50 23 Kor 19
Shërbim shumë i bukur dhe mësues të shkëlqyeshëm
Mariusz Dębski
Mariusz Dębski
05:53 13 maj
Çfarë mund të them për Speak Up London? Unë jam një tifoz i madh i kësaj shkolle. Sekretarët janë shumë të vëmendshëm dhe të durueshëm. Mësuesit gjithashtu shumë të vëmendshëm dhe të durueshëm. Unë kisha tre mësues atje: Michael i cili ishte mësuesi im në nivelin e mesëm të lartë, ai është pak i shpejtë, por për mua ishte një gjë e mirë sepse anglishtja ime gjithashtu u përmirësua shumë shpejt. Pas kësaj në nivelin e avancuar, mësuesi im ishte Greg gjithashtu një mësues i shkëlqyeshëm. Mësuesi im i fundit atje ishte Frits, unë e di se emri i tij është si Hollandisht ose gjerman, por ai është britanik ... histori e gjatë. Ai ishte një befasi e madhe, mësimet e tij janë më shumë të folura sesa gramatika, çfarë për mua është perfekte në nivelin e përparuar.
Kely Rufino
Kely Rufino
13:43 07 maj
Përvoja më e mirë që kam pasur ndonjëherë. Më mungojnë çdo moment që kalon atje.
Sonia Tognazzi
Sonia Tognazzi
14:07 06 19 Prill
Së pari ju falënderoj për të folur në Londër dhe mësuesin tim Adam që më kthyen në pasionin e studimit të një gjuhe të huaj. Personalisht unë mund ta rekomandoj vetëm këtë shkollë, mësuesit janë të shkëlqyeshëm dhe jam i sigurt që do të bëni një përparim ndërsa atje, vendndodhja nuk mund të jetë më e mirë dhe programi social ofron diçka për të gjithë dhe është me çmim të arsyeshëm dhe diku edhe falas! Unë fillova në klasën C1 (avancim) dhe së pari ishte sfiduese, por dua të të inkurajoj të provosh dhe të mos të zhgënjeheni nëse duket se është e komplikuar në pamjen e parë. Shpresoj që të shijoni qëndrimin tuaj në Speak up dhe të krijoni shumë miq të rinj dhe të mësoni diçka për tërë jetën! 😊
Unë isha një nga studentët më të lumtur në Speak Up London. Sepse ata bënë çmos për të më ndihmuar të përmirësoja anglishten time. Unë kam filluar me anglishten e përgjithshme në nivelin e mesëm të ulët dhe pas 4 muajsh isha avancuar. Pastaj u zhvendosa në klasën IELTS. Unë kisha nevojë për të marrë 6,5 / 9 për të qenë në gjendje të filloja zotërinjtë e mi dhe e bëra në 3 muaj me ndihmën e mësuesve të mahnitshëm. Gjithashtu, mendoj se duhet të përmend recepsionistët që gjithmonë më trajtonin mirë. Ata ishin shumë miqësorë dhe zgjidhën të gjitha problemet e mia. Nëse e krahasoni me shkollat ​​e tjera për sa i përket çmimit dhe efikasitetit, kjo është më e mira që mund të zgjidhni. Me pak fjalë, as mos mendoni dy herë. Shkoni në faqen Speak Up London dhe regjistrohuni për këtë përvojë mahnitëse. (Tani po bëj zotërinjtë e mi në Londër, falë ekipit SUL)
Tablet Samsung
Tablet Samsung
23:15 05 shkurt 19
nga dita e parë deri në ditën e fundit, kisha kaluar ditë të mahnitshme në flasin në Londër. në fillim të kursit tim nuk mund të flas anglisht ose ndonjë gjuhë tjetër (p.sh. spanjisht dhe italisht). Unë kam rekomanduar me forcë këdo që intereson të gjejë një shkollë angleze. Veçanërisht dua të flas për stafin (ciao, como stai, şerefe Giada, Cristina dhe çdo italian tjetër, ola amiga que estas haciendo Nune, Celia, Nuria, Mercedes dhe djali romford). Nuk ishte një kurs i zakonshëm anglisht ishte si një familja. Kam pasur momente dhe kujtime të paharruara në jetën time.
Bayram Türkan
Bayram Türkan
22:09 03 shkurt 19
Shkolla më e mirë ndonjëherë !! ;) Se adapta bien a los niveles, hay muchas modalidades horarias, súper buen trato de los empeados / as, los / las profesor muy atentos / si y siempre con ganas de ayudar. Además, organizimi i aktiviteteve që aktivizojnë lehtësuesit e thirrjeve të një mjeshtre (tenderim compañeros / as to to el mundo) y descubriréis UK ose que hay ekskursione todos los días! Y la escuela está en pleno centro de Londres !! Espero que lo descubráis por vosotros / as mismos / as! 😉
Montse Soques Berga
Montse Soques Berga
14:25 23 Janar 19
Unë do të doja të them diçka për këtë shkollë. Unë jam nga Italia dhe jam 23 vjeç. Para se të vija këtu, anglishtja ime ishte shumë themelore, kështu që nuk ishte e lehtë në fillim. Kur erdha në Londër isha shumë i hutuar sepse ky është një qytet i madh dhe ka shumë shkolla në dispozicionin tuaj, por unë mendoj se se është e rëndësishme të investosh mirë dhe të zgjedhësh shkollën më të mirë. Më pëlqen të kaloj kohë në këtë shkollë dhe kam mësuar shumë. Sekretarët që punojnë këtu më kanë ndihmuar gjithmonë me gjithçka, ata janë shumë profesionistë dhe miqësorë. Mësuesit janë të bukur, ata gjithmonë përpiqen ta bëjnë çdo leksion interesant. Unë do të doja të rekomandoja këtë shkollë të bukur për këdo që është këtu në Londër dhe dëshiron të mësojë ose përmirësojë anglishten e tij, sepse kjo është shkolla më e mirë në këtë qytet. Kur të jeni gati, bëni zgjedhjen tuaj! Ata do të jenë duke pritur për ju.
Rosvalentina Calderoni
Rosvalentina Calderoni
11:37 22 Janar 19
vend i shkëlqyeshëm për të punuar, me shumë mësues mbështetës, staf dhe menaxhim që i dëgjon të gjitha sugjerimet. studentët në të gjithë botën e bëjnë atë përvojë të paharrueshme dhe është bukur të jesh pjesë e një ekipi kaq të bukur në qendër të qytetit.
Gjoni jj
Gjoni jj
01:31 22 Janar 19
Es bastante bueno. Encontré buenos profesores do të nivelit të disponibilidad para shpjeguar. Además es bastante buena la forma de enseñar. Tiene sus detalles de áreas de administración. En general es un lugar para recomendar
Gustavo Atenas
Gustavo Atenas
14: 44 22 Gusht 18
Olivia B
Olivia B
14: 04 14 Gusht 18
Ka qenë një përvojë kaq mahnitëse. Mësues miqësorë me partnerë miqësorë dhe një mënyrë qesharake dhe e këndshme për të dhënë mësim anglisht. 100% e rekomanduar! 😁
Joan Sanchez
Joan Sanchez
19: 38 13 Gusht 18
Shkollë e mirë dhe e dua komunikimin me njerëz nga vende të ndryshme!
Veronika Lelina
Veronika Lelina
21: 20 03 Gusht 18
Staf i shkëlqyeshëm mësimor, klasa dhe ambient. Përvojë të mirë.
Ana garcia
Ana garcia
10:36 09 Kor 18
Eszter Berényi
Eszter Berényi
21: 20 12 Qershor 18
Shkollë e mahnitshme, studioj për dy muaj, përvojë fantastike
Michele Nicolini
Michele Nicolini
22: 10 09 Qershor 18
Emri im është Jacobo, unë jam 24 vjeç student i Speak Up London. Mund të them se kjo është shkolla më e mirë e anglishtes që kam ndjekur ndonjëherë. Unë arrita në Londër 4 muaj më parë me synimin për të përmirësuar nivelin tim anglisht sa më shpejt të jetë e mundur. Një shoqe e imja rekomandoi Speak Up dhe tani mund të them se kishte të drejtë! Mësuesit më të vlefshëm do t'ju përgatisin për një mjedis të vërtetë anglez, pavarësisht nëse doni të përmirësoni anglishten tuaj të përgjithshme ose të përgatiteni për një provim të Kembrixhit. Në rastin tim personal, unë isha përgatitur nga mësuesit për Provimin e Parë të Çertifikatës të cilin unë arrita ta kaloj. Në vetëm dy muaj ata më tregojnë gjithçka që më duhej për gramatikë, shkrim, lexim, të folur dhe dëgjim. Përveç cilësisë së mësuesve, ata gjithashtu organizojnë aktivitete të ndryshme të tilla si një ditë udhëtim, turne në muze dhe pije në disa pijetore me të gjitha studentët. Prandaj, është gjithashtu një mundësi për të takuar njerëz nga e gjithë bota. Unë do të rekomandoja shumë që të flisni në Londër nëse qëllimi juaj kryesor është të përmirësoni anglishten tuaj për një çmim të arsyeshëm dhe gjithashtu po kërkoni të takoni njerëz nga e gjithë bota botë!
Jacobo Gutiérrez
Jacobo Gutiérrez
14:43 21 maj
John Maple
John Maple
16:59 03 18 Prill
Daniele Giometti
Daniele Giometti
18:37 13 Mars 18
Anna Nugnes
Anna Nugnes
13:35 04 Mars 18
Amei uma përvojat fantastike, shkëlqen fitimet, uma recepção maravilhosa, amei fazer um ndërcmbio prej 30 dias. Voltarei em 2019.
Branca Medeiros
Branca Medeiros
01:47 05 shkurt 18
Ky është studiuesi që ndoqa kur isha në Londër për 6 muaj dhe mund të them me siguri se është më e mira! Ka mësues shumë të kualifikuar dhe është në rrugën Oxford, kështu që është shumë e lehtë për ta arritur atë! Çdo javë, shkolla organizon ngjarje ose udhëtime ku mund të shkosh dhe merr zbritje në tarifa shumë shpesh. Unë e rekomandoj atë që enyone është duke kërkuar për një shkollë të mirë angleze dhe duan të fillojnë një përvojë të mrekullueshme në Londër!
Françeska Cekaci
Françeska Cekaci
15:46 27 Nentor 17
Nëse do të ishte një përvojë e paharrueshme !!! Kam ndjekur një kurs 3w verën e kaluar dhe kam kaluar shumë mirë 😉 Stafi dhe të gjithë mësuesit janë shumë miqësorë dhe profesionistë! Shkolla është e vendosur në mënyrë të përsosur në tokën e qytetit në mënyrë që ju të mund të bëni një shëtitje ose pazar në kohën tuaj të lirë! Unë pata mundësinë të takoja miq të rinj nga e gjithë bota dhe ishte thjesht e mrekullueshme ... Unë pres që të kthehem në Londër dhe të kem një përvojë tjetër të shkëlqyer në shkollë !!!
Laura Tolentino
Laura Tolentino
15:11 05 Tetor 17
shkolla më e mirë angleze në Londër. Vend i shkëlqyeshëm, mësues shumë të mirë (Kim dhe Gregor ishin të mitë) dhe staf i mrekullueshëm (Nuria dhe Giulia). Rekomandohet totalisht
Artur Fariñas Pedreira
Artur Fariñas Pedreira
07:31 05 Tetor 17
Pas përgatitjes dy mujore të IELTS në SUL, unë marr bandën e përgjithshme 7.0! Kursi IELTS ka zhvilluar strategjinë time dhe menagamentin e kohës, me stres në leximin! Unë do të doja të theksoja se çdo të Premte kishim një 'provim të vërtetë IELTS' çfarë tregonte se sa të stresuar jemi dhe si e trajtojmë presionin e kohës. Unë patjetër rekomandoj Speak Up London !! 🙂
Milena Byrska
Milena Byrska
16:41 25 Shtator 17
Kam pasur shumë përvoja të mira dhe kam bërë shumë miq. Kam pasur mësues shumë të mirë
(NIRO) dhe dita ditës kisha më shumë besim.

Kur mbërrita unë isha vërtet i ndrojtur dhe nuk flisja aq shumë, por kur vizitoni për 4 muaj shkollën e bëni vërtet mirë. Më pëlqente vendndodhja në Oxford Street, ku mund të shkoja në të gjitha dyqanet dhe të haja të gjitha ushqimet - provova japoneze dhe nuk më pëlqen. Kam marrë kursin FCE dhe IELTS, dhe përmirësohem shpejt.

Faleminderit shumë për të gjithë Ekipin e Speak Up London.
Emre Kaan Vural
Emre Kaan Vural
14:53 22 Shtator 17
Kam pasur shumë përvoja të mira dhe kam bërë shumë miq. Unë kisha mësues shumë të mirë dhe dita ditës kisha më shumë besim. Kur mbërrita unë isha vërtet i ndrojtur dhe nuk flisja aq shumë, por kur vizitoni për 4 muaj shkollën e bëni shumë mirë. Më pëlqente vendndodhja në Oxford Street, ku mund të shkoja në të gjitha dyqanet dhe të haja të gjitha ushqimet - provova japoneze dhe nuk më pëlqen. Kam marrë kursin FCE dhe IELTS, dhe përmirësohem shpejt. Faleminderit të gjithë stafit të Speak Up London.
Emre Kaan Vural
Emre Kaan Vural
14:48 22 Shtator 17
Benja Fabian
Benja Fabian
11:01 22 Shtator 17
Speak Up London është një Shkollë shumë e mirë e Anglishtes në Londër. Speak up London ndodhet në Oxford Street, në rrugën kryesore të Londrës. Mësues dhe staf të shkëlqyeshëm, me mësimdhënie shumë të mirë. Speak up London ka shumë programe sociale për t'ju ndihmuar të përmirësoni anglishten tuaj.
Eduardo Jose
Eduardo Jose
13:22 07 Shtator 17
Es una escuela excelente, con un profesorado buenísimo. La metodología depende de cada profesor pero tienen dhe común que todos promueven el diálogo entre alumnos para soltarse hablando. Le të lehtësohen para profesionalizimit të nivelit të dytë, organizimit të salidave të parakohshme të shkollës, organizimit të organizuar të Agosto dhe Salida të Hyde Park për profesionalizëm të përfshirjes. Yo sólo puedo decir cosas buenas de la escuela, aunque es verdad que la situación tan céntrica tiene un precio y es que las clases djali, në okazione, djali muy pequeñas y el ruido de la calle, en verano con las ventanas abiertas, molesta un poco Por ja demás, un 10.
FALEMINDERIT LINDA DHE KIM, JANRE M THESUES T Mahnitur. MË MUNGON!!!
MCarmen Castillo Bermudez
MCarmen Castillo Bermudez
18: 26 31 Gusht 17
Flisni lart në Londër për të najlepsze miejsce nie tylko do nauki angielskiego, ale również do realizacji praktyki za granicą! Dzięki temu można mieć 2 w 1! Chodziłam na kurs przygotowujący do IELTS. Chris i Greg super prowadzą zajęcia- bardzo dużo praktycznych wskazówek i robienia testów- bashkë shaka niezbędne do zdania tego egzaminu! Praktyki realizowałam w dziale finansów, gdzie bezpośrednio podlegał dyrektorowi. Miałam bardzo ciekawe zadania (m.in. analiza rynku, sporządzanie raportów). Farhan shaka wspaniałym mentorem, który potrafi przekazać wiedzę i daje możliwość pokazania swoich umiejętności.Atmosfera w Speak Up shaka londineze świetna! Można sie poczuć jak w rodzinie, wszyscy są zyczliwi, często żartują, co sprawia, ze czas mija błyskawicznie i bezstresowo.Bardzo, bardzo polecam, bo naprawdę warto!
Milena Byrska
Milena Byrska
09: 17 30 Gusht 17
Michele Malandruccolo
Michele Malandruccolo
20: 59 25 Gusht 17
Shkollë e mahnitshme, shok klase mahnitëse , mësues .. dhe staf
Francesco Rovere
Francesco Rovere
15: 42 25 Gusht 17
Staf shumë i mirë dhe miqësor, atmosferë dhe mësues të mrekullueshëm. Unë kisha tre mësues: Zoe, Hanna dhe Adam dhe ata ishin të gjithë të shkëlqyeshëm! Përveç ngarkesave të të mësuarit, ju keni një kohë të mirë me ta dhe takimin me njerëz të rinj. Unë do ta rekomandoja absolutisht dhe nëse do të mundja, do të kthehesha përsëri. Ju faleminderit të gjithëve!
Carolina ruiz
Carolina ruiz
09: 42 25 Gusht 17
Haru Pat Chan
Haru Pat Chan
13: 44 22 Gusht 17
La mia esperienza da Speak Up London è stata stellare .. gli insegnanti e tutto lo staf sono favolosi .. accoglienti e semper disponibili per ogni esigenza! Già l'accoglienza caloroso si vede nel momento dell'arrivo che quando ti danno la welcome paketë . all'interno ci ho trovato un pacchetto di Haribo (un gesto piccolo ma che mi ha reso felice) .Consiglio caldamente questa scuola a tutti gli studenti che vogliono migliorare (tipo me) o iniziare a studiare la lingua inglese perché penso che sia ottima scuola con insegnanti stellari !!! ✨✨✨La posizione della scuola è favolosa .. si trova sulla Oxford Street .. in pieno centro .. quindi dopo i miei corsi andavo in giro per i negozi !! Da Speak Up London si è në famiglia .. si sta bene !!!! Ci tornerò molto presto për vazhdimin e një studiuar në gjuhën angleze në questa mervigliosa scuola! rovProvare for credere! Claudia De Vito
Klaudia De Vito
Klaudia De Vito
10: 37 14 Gusht 17
Angela Lopez Cotan
Angela Lopez Cotan
20: 51 01 Gusht 17
Alì Ara Cadeddu
Alì Ara Cadeddu
15:21 18 Kor 17
Jenny është mësuesja më e mirë !!!)
Maks K.
Maks K.
20: 25 07 Qershor 17
Stefania Agostino
Stefania Agostino
08: 43 04 Qershor 17
I dashur
EKSPERIENCA IME P TOR T SP FOLUR London Kam studiuar fillimisht me LINDA DHE PAS ME SHENJT: T BO DYJN DASHURI. T ALL GJITHA PERSONELI SHT OR SHUM I ORGANIZUAR DHE I disponueshëm, REKOMANDOJ N T ALL GJITHA KURTET E TYRE. POR NDONJ W FJAL P FORR SHENJT: AJO ISSHT E Adhurueshme, Qesharake dhe N L M LSIMET E TIJ ATA TRANSMETUES G OFZIMIN E JETINGS DHE PASIONIN P FORR PUNBN E SAJ, Q EVSE ÇDO KLAS IS NUK BSHT LUAN.
Një nga shkollat ​​angleze më të mira të çertifikuara në Londrën qendrore. Stafi është miqësor dhe mësuesit janë të mahnitshëm.
Shkolla e bukur !! Kam mësuar shumë dhe kam bërë miq nga e gjithë bota, kam pasur një përvojë të mahnitshme duke studiuar atje
Julia Gonzaga
Julia Gonzaga
19:36 09 maj
zgür söbe
zgür söbe
13:22 08 maj
Shkolla më e mirë ndonjëherë ❤ # SpeakUpLondonShkolla
Oussama OH
Oussama OH
11:44 08 maj
Kam studiuar në SUL për 2 muaj. Ishte një nga përvojat më mahnitëse në jetën time. Mësuesit janë të shkëlqyeshëm, klasat janë motivuese dhe interesante dhe ka shumë aktivitete shtesë në klasë brenda dhe jashtë. Më duhet të theksoj se SLP ka një çmim shumë të mirë.
Rosana Almeida
Rosana Almeida
03:08 28 17 Prill
Keitas Barbosa
Keitas Barbosa
11:23 27 17 Prill
Badre Bnb
Badre Bnb
18:54 18 17 Prill
Issiontimos profissionais, profesorë britanikë, ótima estrutura, preço e horários variados dhe que podem se encaixar na needidade do aluno. Localização ótima na Oxford street, bem central e fácil de achar!
Ana Luiza Dourado
Ana Luiza Dourado
02:36 09 17 Prill
Përvoja ime në Speak Up London ka qenë e jashtëzakonshme. Kam gjetur njerëz të shkëlqyeshëm, një ambient profesional dhe një atmosferë magjike.
Chiara Strano15
Chiara Strano15
11:44 03 17 Prill
Mia figlia è venuta a Londra in gita scolastica nel 2016 ad aprile e ha frequato la scuola anche se per poco tempo assieme ad altri ragazzini che erano con lei e si è trovata benissimo, ha migliorato ancora di più il suo inglese. Rengrazio i profesori che sono bravissimi e il loro lavoro lo sanno fare molto bene! Profesori i unazës së veçantë të Eddie che li ha fatti anche divertire cantando una sua canzone scritta alla lavagna. È stata un bellissima esperienza e raccomando a tutti di venire in questa scuola per migliorare l'inglese. Grazie ancora flas deri london siete i numeri uno !! Un abbraccio dalla Sicilia !!
Manuela Cappadona
Manuela Cappadona
14:02 31 Mars 17
Ishte shumë mirë dhe besoj se të gjithë duhet të vijnë
Nuur Ahmed
Nuur Ahmed
21:27 29 Mars 17
Abdulrezaq Hlway
Abdulrezaq Hlway
15:13 22 Mars 17
Esmail Aglan
Esmail Aglan
12:03 17 Mars 17
Ripal Preet Singh
Ripal Preet Singh
09:37 01 Mars 17
Unë dua të them faleminderit për çdo staf dhe mësues për kohën time në Speak Up.
Kam kaluar 3 muaj në shkollë, kam përmirësuar shumë anglishten time, kam bërë miq dhe kaloj një kohë të mrekullueshme në shkollë dhe në Londër.
Mësuesit janë të vëmendshëm, miqësor, të sjellshëm dhe të dobishëm. Dhe mësimi është shumë i qartë dhe i shpjeguar shumë mirë. Nëse keni pyetje në lidhje me orën e mësimit, ata shpjegojnë edhe pasi të ketë mbaruar mësimi. Personeli gjithashtu. Ata janë gjithmonë në dispozicion për t'ju ndihmuar. Edhe ngjarjet në shkollë janë gjithashtu të mira. Klasa e të folurit, pas orës së mësimit gjithashtu më ndihmoni të përmirësohem dhe të kuptoj pak më shumë. Shkolla është në një vend të mirë, veçanërisht për studentët, sepse ju keni qasje në të gjithë Londrën. Më ka marrë shumë malli.
Ende bëj disa gabime, por u përmirësova shumë në krahasim kur arrita në Londër. Edhe një herë, faleminderit për gjithçka. Unë me të vërtetë, me të vërtetë e rekomandova. Për mua Speak Up është më e mira !!
Alice Kiyoko Fujimoto
Alice Kiyoko Fujimoto
03:12 27 shkurt 17
Valentina Chezzi
Valentina Chezzi
10:41 25 shkurt 17
Shkolla e madhe, mësues të mrekullueshëm Faleminderit!
Tatiana Obukhova
Tatiana Obukhova
23:12 08 shkurt 17
Michela Pitzalis
Michela Pitzalis
09:44 08 shkurt 17
Shkollë e shkëlqyer, mësues dhe staf i shkëlqyeshëm.
Unë e rekomandoj atë 100%.
Ju me siguri do ta përmirësoni anglishten tuaj.
Lina Gutiérrez Ochoa
Lina Gutiérrez Ochoa
21:39 07 shkurt 17
Sara Piccinini
Sara Piccinini
14:57 07 shkurt 17
Chiara Strano
Chiara Strano
13:46 07 shkurt 17
Kam kaluar 5 muaj me këtë shkollë dhe kam mësuar shumë gjëra dhe ti më ke dhënë mundësinë të përmirësoj anglishten time dhe të përmirësoj personalitetin tim gjithashtu dhe kam mësuar shumë gjëra për kultura të ndryshme nga shokët e klasës.
më pëlqyen mësuesit sepse ata janë njerëz të respektueshëm
Në fund shpresoj të kthehem përsëri në këtë shkollë dhe në Londër të sigurt.
Ahmed Adnan
Ahmed Adnan
13:20 07 shkurt 17
Jogador Profesional de Poker
Leandro PassaMassa Feliciano
Psikologu Quinta do Conde
Passa Massa Team
Passa Massa Team
01:02 07 shkurt 17
Anna Pia
Anna Pia
19:28 13 Janar 17
Marco Alonso
Marco Alonso
00:53 26 Dhjetor 16
Anxhela Sul
Anxhela Sul
11:29 31 Tetor 16
Sandra Felicitas
Sandra Felicitas
14:33 13 Tetor 16
Lia Sam
Lia Sam
05:26 20 Shtator 16
Saaya Tsutsumi
Saaya Tsutsumi
00:01 20 Shtator 16
Gzgür Söbe
Gzgür Söbe
23:25 18 Shtator 16
Mariachiara Vincelli
Mariachiara Vincelli
10:02 11 Shtator 16
Sherezade Khan
Sherezade Khan
01: 05 29 Gusht 16
Roberta Montella
Roberta Montella
12: 59 23 Gusht 16
Livia Cesari
Livia Cesari
12: 08 23 Gusht 16
Oussama Ozil
Oussama Ozil
15: 13 13 Gusht 16
Më pëlqen të studioj në këtë shkollë për shumë arsye. Së pari, çmimi është i përballueshëm, cilësia e mësimdhënies është shumë e mirë dhe është e vendosur në qendër të Londrës. Së dyti, stafi, nga recepsionistët te mësuesit, është shumë miqësor, mbështetës dhe profesional. Falë tyre po ndjek programin e duhur anglez për nevojat e mia profesionale. Kur erdha në Londër isha vetëm dhe Speakuplondon më bëri të ndihem si në shtëpinë time, më dha mbështetje dhe mundësinë për të takuar shumë njerëz nga kultura të ndryshme.
Muchshtë shumë më tepër se një shkollë, unë me të vërtetë e rekomandoj atë.
Rosa Florens
Rosa Florens
16: 31 05 Gusht 16
Shkollë e bukur me mësues të shkëlqyeshëm ❤️❤️ Kam mësuar shumë dhe kam bërë shumë miq nga e gjithë bota !!
Julia Gonzaga
Julia Gonzaga
15: 48 03 Gusht 16
Unë e dua këtë shkollë! Të gjithë, të cilët punojnë në këtë shkollë: të sjellshëm, miqësor, me ndihmë. Mësuesit shpjegojnë shumë mirë. Dhe nëse nuk kuptoni diçka, mësuesi ju shpjegon, edhe kur mbaroi mësimi. Kisha mesuar. Jam shumë me fat, sepse kam studiuar në këtë shkollë
Anna Yan
Anna Yan
15: 27 03 Gusht 16
Xhesika Tomaz
Xhesika Tomaz
12: 24 03 Gusht 16
Shkolla e shkëlqyer angleze
Mësues dhe staf të mahnitshëm. Shokët e klasës nga kulturat e ndryshme.
Fernanda Ramos
Fernanda Ramos
12: 15 03 Gusht 16
Më pëlqeu shumë përvoja ime në Speakup London! Theshtë vendi i përsosur ku mund të përmirësoni anglishten tuaj: të gjithë mësuesit janë të mirë, dinamikë dhe të përgatitur mirë; stafi është i dobishëm dhe shumë miqësor dhe shkolla është e vendosur në Londrën qendrore (me të vërtetë e lehtë për tu arritur me transport publik). Do të përmirësoni rrjedhshmërinë tuaj dhe do të takoni shumë miq të rinj !;) Unë e rekomandoj fuqimisht. Faleminderit Speak Up, shihemi së shpejti!
Alessandra Longano
Alessandra Longano
22:58 27 Kor 16
Çmim të mirë dhe cilësi të mirë.
Mësuesit janë të shkëlqyeshëm dhe të përgatitur, klasat janë dinamike dhe argëtuese. Eu realmente adorei e rekomandojmë!
Marcinha Domingues
Marcinha Domingues
16:32 11 Kor 16
Katarina Baptista
Katarina Baptista
10: 41 25 Qershor 16
Amaia CP
Amaia CP
20:28 23 maj
Gloria Guerrero
Gloria Guerrero
15:55 18 maj
Laura Demurtas
Laura Demurtas
14:23 18 maj
Speak Up London është shkolla më e mirë angleze ndonjëherë! Mësues profesionistë dhe ambient miqësor, me pak fjalë vendi më i përshtatshëm ku mund të përmirësoni anglishten tuaj !!!
Sveva Sportelli
Sveva Sportelli
18:11 06 maj
Përvojë e bukur !!
Martina Pevarelli
Martina Pevarelli
11:14 24 16 Prill
Atmosferë e shkëlqyeshme përreth shkollës. Ju mund të mësoni shumë dhe shpejt. I gjithë stafi është njerëz me mirësi që mund t'ju ndihmojnë të gjeni atë që po kërkoni! Një 5 yje posaçërisht për mësuesit që janë të zgjuar, miqësorë dhe super të kualifikuar! Një falënderim i madh për të folur!
katia recine
katia recine
10:20 18 Mars 16
George Ballkon
George Ballkon
20:32 17 Mars 16
Shkolla e madhe, e dua.
Gëzimi C
Gëzimi C
10:58 17 Mars 16
Agatha Jordan
Agatha Jordan
21:16 09 shkurt 16
Vittoria Ferraresi
Vittoria Ferraresi
12:59 30 Tetor 15
Shkolla perfekte! Isha në Londër për 4 muaj, duke marrë pjesë në kursin e përgatitjes së provimit CAE. Unë vërtet e doja këtë shkollë. Gjithmonë argëtohesha në klasë dhe nuk bëhej kurrë e mërzitshme, për herë të parë në jetën time në fakt më pëlqente të studioja anglisht. Falë mësuesit tim, Greg, unë jam përmirësuar shumë, dhe sapo kam marrë rezultatet e provimit, dhe kam kaluar me ngjyra fluturuese. Për më tepër programi social ishte i mahnitshëm! Gjithmonë ka diçka për të bërë dhe është një mundësi e shkëlqyer për t'u takuar me njerëz nga pjesë të ndryshme të botës. WIFI nuk gënjen: me të vërtetë është shkolla më e mirë angleze në Londër!
Elisa D
Elisa D
17:06 01 Shtator 15
kjo shkollë është e veçantë; djem super miqësorë, akomodim super dhe kurse intensive më ndihmoni të flas anglisht më mirë se më parë. për mua pesë yje !!!
Thjesht mahnitëse!
nënshkruaj veron
nënshkruaj veron
18:59 17 Mars 15
Speak Up London është një shkollë e bukur ku mund të përmirësoni anglishten tuaj dhe të takoni njerëz nga e gjithë bota. Ekziston një atmosferë miqësore dhe mësuesit janë shumë profesionistë (faleminderit Greg dhe Adam)!
Simone Moretti
Simone Moretti
14:24 17 Mars 15
Walter Columbu
Walter Columbu
19:40 26 maj
Juliana Claro Campestrin
Juliana Claro Campestrin
01:57 13 Mars 14
Maria-Sophie Bandt
Maria-Sophie Bandt
10:46 04 shkurt 14
Mireille Miró
Mireille Miró
17:34 03 shkurt 14
Speak Up London ju jep mundësinë të përmirësoni anglishten tuaj, të takoni miq të rinj, të argëtoheni dhe të jeni të lumtur në këtë qytet të mrekullueshëm të quajtur Londër! I gjithë stafi është simpatik
Kasandra Blzr
Kasandra Blzr
10:08 30 Janar 14
E mahnitshme !!!!!
Gabi Leon
Gabi Leon
10:01 30 Janar 14
Kam kaluar dy muaj duke bërë një kurs anglisht në këtë shkollë dhe ishte mahnitëse! Unë e kam përmirësuar anglishten time kaq shpejt, mësuesit dhe stafi gjithnjë po ndihmojnë për të përmirësuar aftësitë e mia! Recepsionistja është shumë e këndshme dhe simpatike, ajo është kaq miqësore dhe unë vërtet e vlerësoj kohën që kaloi me mua. Librat dhe materiali janë një shërbim shtesë që ato ofrojnë dhe ju mund të përfitoni. Totalmente rekomandohet !!
Molto Mesto
Molto Mesto
12:00 16 Dhjetor 13
Shkollë e shkëlqyeshme angleze me një staf të jashtëzakonshëm !!!!
Michelangelo Corcelli
Michelangelo Corcelli
12:15 13 Dhjetor 13
Peter B Mehmet
Peter B Mehmet
10:36 06 Dhjetor 13
Xhesika Autiero
Xhesika Autiero
13:54 02 Dhjetor 13
Núria Sanjuán Ibars
Núria Sanjuán Ibars
01:37 03 Nentor 13
Becka Cía
Becka Cía
19:54 01 Nentor 13
Valeria Konrat
Valeria Konrat
18:24 01 Nentor 13
Fede Bort
Fede Bort
22:41 25 Tetor 13
Temjan Singkateera
Temjan Singkateera
17:13 25 Shtator 13
Kawsar Ahmed
Kawsar Ahmed
22:32 17 Shtator 13
Llamuca Lupera Juan Javier
Llamuca Lupera Juan Javier
19:45 12 Shtator 13
Engjëlli Oller Lozano
Engjëlli Oller Lozano
12:23 10 Shtator 13
js_loader

Politika e anulimit dhe rimbursimit

Keni nevojë për disa këshilla më shumë?

Këshilltarët tanë miqësorë janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të gjeni kursin për ju. Ne e kuptojmë se nevojat e secilit student janë të ndryshme. Rezervoni një telefonatë, takim me video ose ejani të na shihni në shkollë për të diskutuar më tej nevojat tuaja të kursit. 

fol me Ne

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

rezervoni tani

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });