fbpx
SUL-Color.png
Fillimi>Mësime individuale në internet

Mësime individuale

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne. 

Vetem per ty

Mësimet tona individuale, të njohura zakonisht si një-për-një, janë krijuar posaçërisht për ata që dëshirojnë të kenë mësime të ndërtuara sipas nevojave të tyre personale.

Mësimet tuaja mund të zhvillohen në çdo kohë gjatë orarit të shkollës dhe të përdoren për çfarëdo qëllimi, duke përfshirë përgatitjen për intervista pune, redaktimin e CV-ve, përmirësimin e shqiptimit ose përgatitjen për provime.

Pikat kyçe

ONLINE 1-1


Online 1-1 mund të ndodhë në çdo kohë
Ne punojmë me mësues të kualifikuar dhe me përvojë me bazë në pjesë të ndryshme të botës, që do të thotë se ju mund të zgjidhni orarin e mësimit që ju përshtatet më së miri.

MOSHA MINIMAL


Duhet të jeni të paktën 8 vjeç për të marrë mësime individuale në Speak Up London.
Ju lutemi vini re se rregullat strikte të mbrojtjes zbatohen kur studenti është nën 18 vjeç. Ju lutemi referojuni politikës sonë të mbrojtjes për më shumë informacion.

REZERVIMI DHE ANULIMI


Ne kemi një politikë të qartë për rezervimin dhe anulimin e mësimeve tuaja individuale.
Klikoni linkun e mëposhtëm për të mësuar më shumë.

NDjekja e progresit


Do të keni akses në një dokument në internet, ku mësuesi juaj do të përfshijë rregullisht përmbajtjen e mësimit dhe do të paraqesë një plan për udhëtimin tuaj mësimor.
Ju do të rishikoni qëllimet tuaja së bashku çdo 4-6 javë, në varësi të rezervimit tuaj.

Materialet e kursit

Çdo student është i ndryshëm, prandaj mësuesi juaj do t'i përshtatë materialet që ata përdorin për nevojat tuaja specifike.

Ne kemi akses në një sërë burimesh të përditësuara, por mësuesit tanë krijojnë gjithashtu materialet e tyre ndërvepruese bazuar në tekste dhe regjistrime autentike për t'ju ndihmuar të përparoni shpejt.

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz tashmë po studiojnë me Speak Up London, është koha që ju të bashkoheni me ta.

Ç'pritet më tej?

1

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

2

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

3

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.