fbpx
SUL-Color.png

Mësim falas për të provuar

JENI NË LONDËR?

Bashkohuni në një klasë ballë për ballë

Nxënësit ndonjëherë preferojnë të dinë paraprakisht se si duket të studiosh me ne: mësues të kualifikuar, burime të njohura dhe mësim real.

Kjo është arsyeja pse nëse jetoni në Londër, ju keni mundësinë të provoni një klasë ballë për ballë falas!

1_32 (3)

98%

Studentët
rekomandim

100+

student
kombësive

10000+

Studentët
mësuar

10+

Vite
drejtimin

KUPTOJ

Procedura

Plotësoni formularin

Nëse jetoni në Londër, lini të dhënat tuaja të kontaktit në formularin e vendosur në fund të kësaj faqeje. 

 

Zbuloni nivelin tuaj anglez

Për të ditur se në cilën klasë duhet t'ju fusim, duhet të dimë se cili është niveli juaj i anglishtes. Sigurohuni që të plotësoni testin tonë në anglisht këtu

Prisni të kontaktoheni

Sapo të plotësoni formularin dhe të bëni testin, një nga këshilltarët tanë do t'ju kontaktojë për të rezervuar mësimin tuaj falas. 

Zbuloni shkollën

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz kanë studiuar me ne. Është koha që ju të regjistroheni.

A jeni gati të provoni një klasë falas?

Nëse jeni gati të provoni një mësim me ne, është shumë e thjeshtë.

Lini të dhënat tuaja më poshtë dhe një nga këshilltarët tanë të kursit do t'ju kontaktojë së shpejti për të rezervuar mësimin tuaj falas. 

2022 © My WordPress. Të gjitha të drejtat e rezervuara.