fbpx

Flisni lart Londrën

Kushtet dhe politikat

Çdo biznes ka nevojë për një sërë rregullash - këtu janë tonat!

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

Termat dhe Kushtet

Cookies & Politika e Privatësisë

Procedura e ankesave

Politika e mbrojtjes dhe mirëqenies

Formulari i pëlqimit prindëror

Kushtet e Akomodimit

Politika e anulimit dhe rimbursimit

Politika e pushimeve

Anulimi i mësimeve individuale

Politika Covid-19

Na Kontaktoni

fol me Ne

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

rezervoni tani

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });