fbpx

Flisni lart Londrën

KURSI ONLINE

MERRNI EKSPERIENCËN E LONDËS NË SHTËPI

Lidhuni me mësuesit dhe studentët tanë me përvojë me bazë në Londër nga e gjithë bota dhe çoni anglishten tuaj në nivelin tjetër, të gjitha nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Në kurset tona online, ne do t'ju ofrojmë mjete për të komunikuar në mënyrë efektive si në situata sociale ashtu edhe në ato të biznesit.

Do të arrini në:

  • Mësoni mënyra të ndryshme për të rënë dakord dhe për të mos rënë dakord, për të negociuar, për t'u ankuar, për të bërë parashikime dhe për të zhvilluar shumë aftësi të tjera thelbësore për komunikimin e përditshëm
  • Praktikoni aftësitë dhe gjuhën e re që keni mësuar me studentët e tjerë në skenarë realistë socialë dhe profesionalë, p.sh. duke u ankuar për ushqimin në një restorant, duke negociuar planet për pushime ose duke bërë parashikime për rezultatin e shfaqjes suaj të preferuar televizive
  • Merrni komente nga mësuesi për fjalorin, gramatikën dhe shqiptimin tuaj
  • Rriteni besimin në mënyrën se si e përdorni dhe ndiheni për anglishten

MUND TË ZGJIDHNI MIDIS MËSIMIT GRUP DHE INDIVIDUAL

KURSI ONLINE GRUP

MËSIM INDIVIDUAL ONLINE

ÇFARË DO TË MERRNI?

Qasja në burimet e kursit

replay-all-line

Riluajini të gjitha klasat tuaja

Certifikatë sipas kërkesës për çdo nivel të përfunduar

PAKOTA TONA ÇMIMI

*çmimet ndryshojnë për të shtunën, të dielën dhe orët e pashoqërueshme