fbpx

Flisni lart Londrën

Karierë

Në Speak Up London, ne me të vërtetë kujdesemi për njerëzit tanë.

Ne i vlerësojmë punonjësit tanë, partnerët tanë, studentët tanë dhe opinionet e tyre. Ne besojmë se mundi i secilit duhet të njihet dhe të festohet!

Vlerat tona kryesore përfshijnë diversitetin dhe barazinë, punën në grup, komunikimin e hapur, ambicjen dhe shpirtin progresiv.

1 DSC01998 1 1

VLERAT TONA THEMELORE

Diversiteti & Barazia

Ne vlerësojmë dhe respektojmë çdo individ pavarësisht nga gjinia, raca, përkatësia etnike, statusi socio-ekonomik, orientimi seksual, origjina kombëtare ose përkatësia fetare. Ne besojmë se diversiteti na bën një organizatë më të fortë, duke na lejuar të kuptojmë më mirë dhe të kujdesemi për të gjithë. Ne duam që shkolla jonë të jetë një shkollë në të cilën të gjithë kanë mundësi të barabarta për të lulëzuar dhe për të arritur potencialin e tyre të plotë.

Bashkërendim

Ne besojmë se potenciali ynë më i madh mund të arrihet vetëm në një mjedis bashkëpunues me qëllim të përbashkët dhe sukses të përbashkët. Pjesëmarrja dhe përpjekjet më të mira ushqehen dhe inkurajohen. Ne parashikojmë një komunitet të nxënësve gjatë gjithë jetës - për stafin si dhe studentët - ku modelohen dhe kultivohen zakone pozitive të të mësuarit.

Komunikim i hapur

Ne krijojmë një mjedis komunikimi të drejtpërdrejtë dhe të hapur në të gjitha nivelet e shkollës. Dëgjimi dhe përgjigjja ndaj përvojës dhe nevojave të të gjitha palëve të interesuara është jetike për suksesin e biznesit.

Ambicie

Ne gjithmonë synojmë të ofrojmë standardet më të larta; si për nxënësit ashtu edhe për punonjësit tanë. Qëllimi ynë është të jemi në krye të përsosmërisë dhe praktikave më të mira brenda industrisë.

Frymë progresive

Ne besojmë se sfidimi i status quo-së në një botë në ndryshim kërkon të menduarit inovativ dhe një përkushtim ndaj rritjes.

MËSUES EFL

Ne jemi gjithmonë në kërkim të mësuesve të mirë dhe të pasionuar për t'iu bashkuar ekipit tonë. 

 
Zgjidhni nga kohët e mëposhtme:
 
Klasat e ditëve të javës me kohë të plotë
Nga e hëna në të premte 9.00 – 12.00 (15 orë/javë)
Nga e hëna në të premte 12.30 – 15.30 (15 orë/javë)
Nga e hëna në të premte 16.00 – 19.00 (15 orë/javë)
 
Kurse në mbrëmje me kohë të pjesshme
E hënë, e mërkurë dhe e enjte 19.10 – 21.10 (6 orë/javë)
 
Klasat e fundjavës
Të shtunën 12.00 – 14.00 & 14.30 – 16.30 (4 orë/javë)
 
Punë ad-hoc
Mbulesa dhe 1-1s
 
--------
Lloje të ndryshme kontratash të disponueshme - punë e pavarur, me orar zero, me afat të caktuar dhe të përhershme. 
 
Ofrohet punë ballë për ballë dhe online.
--------
 
Kontaktoni drejtorin tonë të studimeve, Fred Gordon, për më shumë informacion fred@speakuplondon.com 

PERFAQESUES SHITJESH

VENDNDODHJA: Zyra, në Oxford Street, Londër.

25,000 £ në vit 40 orë në javë + komision për çdo kurs të shitur (OTE i lehtë për t'u arritur dhe i pambuluar)!

A keni përvojë të dëshmuar në Shitjet dhe Shërbimin ndaj Klientit?

A jeni një komunikues i shkëlqyer që ka aftësi të mëdha organizative?

A flisni rrjedhshëm, shkruani dhe lexoni anglisht dhe një gjuhë tjetër midis spanjishtes dhe portugalishtes? (kombinimi i tre gjuhëve do të konsiderohet si një plus)

Ne jemi në kërkim të drejtuesve të shitjeve për t'iu bashkuar një shkolle shumë dinamike dhe me rritje të shpejtë të gjuhës angleze me bazë në Londrën Qendrore.

Si një drejtues shitjesh, ju do të jeni përgjegjës për ofrimin e një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit për të gjithë studentët e mundshëm dhe aktualë që studiojnë në Speak Up London. Ju do t'i këshilloni dhe ndihmoni ata gjatë procesit të regjistrimit të kursit dhe do t'u ofroni mbështetje dhe udhëzime të plota për çdo pyetje tjetër që mund të kenë.

Studentët tanë janë thelbi i biznesit tonë, prandaj, ju pritet të ofroni nivele të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit në çdo kohë!

Nëse flisni një gjuhë tjetër si spanjisht/italisht/frëngjisht/portugez/arabisht etj – kjo do të ishte e mahnitshme pasi do t'ju ndihmojë vetëm të përfundoni marrëveshjet! – por nuk është e detyrueshme!

Përgjegjësitë dhe përgjegjësitë kryesore:

· Kontaktoni në mënyrë aktive studentët e ardhshëm për t'i këshilluar në zgjedhjet e tyre të studimit, duke u fokusuar në shndërrimin e tyre në studentë.

· Tregoni nivelin më të lartë të shërbimit kur keni të bëni me studentët e ardhshëm dhe studentët aktualë duke arritur vazhdimisht objektivat e cilësisë të përcaktuara nga menaxhmenti.

· Monitoroni dhe përgjigjuni menjëherë pyetjeve.

· Përditësoni raportet e brendshme dhe bazën e të dhënave kur kërkohet me aktivitetin ditor.

· Përpiquni vazhdimisht për të tejkaluar objektivat e përcaktuara dhe KPI

· Sigurimi i një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit që ofrohet në çdo kohë.

· Sigurohuni që të gjitha informacionet e dhëna për aplikantët dhe studentët të jenë të sakta.

· Njohuri bazë për një sistem CRM dhe një bazë të dhënash studentore.

Kush po kërkojmë:

Ne jemi në kërkim të individëve shumë të motivuar, të cilët janë të shtyrë për të arritur objektivat. Aplikantët duhet të jenë në gjendje të punojnë mirë nën presion dhe në afate të rrepta kohore. Duhet të jeni rehat në përballjen me situata të vështira dhe të jeni në gjendje të mendoni shpejt në këmbë!

Për të qenë i suksesshëm në këtë rol, duhet të jeni të orientuar drejt shitjeve dhe shërbimit ndaj klientit.

· Kandidati ideal do të ketë përvojë të mëparshme në një pozicion shitjeje dhe aftësi të shkëlqyera komunikimi.

· Kuptimi dhe shndërrimi i perspektivave në studentë.

· Aftësi të shkëlqyera komunikimi verbale dhe të shkruara,

· Kuptoni nevojat e klientëve të mundshëm, klientëve dhe ofroni ndihmën që ata kanë nevojë.

· Një lojtar ekipi që di të ndajë meritat për arritjet kolektive.

· I orientuar drejt rezultateve dhe mund të mbajë një nivel të lartë të vetë-motivimit.

· Aftësi të shkëlqyera organizative, menaxhim kohe dhe vëmendje ndaj detajeve.

· Jeni të apasionuar pas mësimit dhe përmirësimit të aftësive tuaja.

· Ju do të jeni të orientuar drejt objektivit dhe rezultatit me KPI-të mujore/tremujorë dhe objektivat e shitjeve.

Do të ofrohet një trajnim i plotë dhe do t'ju duhet të kaloni disa kurse trajnimi dhe të keni një kontroll të pastër DBS. Ju duhet të nënshkruani një deklaratë se jeni i përshtatshëm për të punuar me nën 18 vjeç dhe çdo boshllëk në CV-në tuaj do të duhet të shpjegohet.

29 ditë pushim vjetor

E DËSIRUESHME:

  • Njohja e një gjuhe të huaj – PORTUGUZE, SPANJISHT, ARABIK, Frëngjisht, ITALISHT – është shumë e dëshirueshme.
  • Përvoja e mëparshme në industrinë e arsimit ndërkombëtar do të konsiderohet si një plus.
  • Disa njohuri mbi shitjet B2B.

Orari fleksibël i fillimit dhe mbarimit të ndërrimit - sipas marrëveshjes

*në varësi të performancës.

Dëshironi të bashkoheni me ekipin?

Nëse jeni duke kërkuar një mundësi për të punuar në një kompani që vlerëson përfshirjen, lidhjen njerëzore dhe arritjen e vetvetes, duhet të vini të punoni me ne.


Ju lutemi vini re se Speak Up London ndjek praktika më të sigurta rekrutimi. Kjo do të thotë që do t'ju kërkohet të shpjegoni ndonjë boshllëk në CV-në tuaj dhe nëse besoni se jeni një kandidat i përshtatshëm për të punuar me nën 18 vjeç.