fbpx

Flisni lart Londrën

Informacioni i udhëtimit

Speak Up London ndodhet në Londrën Qendrore, kështu që marrja tek ne është me të vërtetë e lehtë! Këtu është një udhëzues i shpejtë.

TRAVEL NDRKOMBTAR

Fluturoni për në Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton ose Southend

Secili prej aeroporteve kryesore të Londrës ka lidhje të shkëlqyera të transportit publik me Londrën Qendrore:

London Heathrow - mund të udhëtoni nga Heathrow drejtpërdrejt në Cirkun Piccadilly on the Underground (linja Piccadilly) në pak më shumë se 50 minuta.

London Gatwick - merrni trenin Gatwick Express dhe udhëtoni nga aeroporti në stacionin e trenit London Victoria në rreth 30 minuta.

London Stansted - mënyra më e mirë për të arritur Londrën Qendrore nga Stansted është me trenin Stansted Express. It'sshtë vetëm një udhëtim 50-minutësh nga aeroporti në Liverpool Street Station.

London Luton - merrni autobusin e aeroportit Luton, pastaj hidheni në tren për në Kings Cross St Pancras. Ju do të jeni në Londrën Qendrore brenda një ore!

London Southend - merrni trenin nga Aeroporti Southend direkt në London Liverpool Street dhe arrini në Londrën Qendrore në më pak se një orë!

NB: ofruesit e tjerë të transportit përfshijnë trajnerë të National Express dhe shërbime taksi.

Aeroplan modern easyjet
Taksi ikonë e zezë në Londër

Transferta nga Aeroporti 

Herën e parë në një qytet të madh dhe keni shumë bagazhe për të mbajtur? Ne mund të rregullojmë një taksi private për ju. Shoferët tanë të licencuar dhe me përvojë do t'ju mbledhin nga aeroporti dhe do t'ju marrin direkt në akomodimin tuaj.

Eurostar

Trenat e Eurostar nga Parisi (2.5 orë), Amsterdami (4.5 orë) dhe Brukseli (2 orë) mbërrijnë në stacionin e bukur London St Pancras që ndodhet në Londrën Qendrore.Për më shumë informacion shkoni në:

Eurostar tren për në Londër speakuplondon
Taksi ikonë e zezë në Londër

Udhëtimi në nëntokë

Udhëtimi është kaq i lehtë në Londër dhe ka shumë mënyra të përshtatshme për të paguar për të. Zgjidhni midis blerjes së një karte Oyster ose opsionit 'pay as you go' dhe udhëtoni me metro, autobusë, trena dhe tramvaje të disponueshme brenda zonave tuaja të zgjedhura.

Më shumë informacion në lidhje me çmimet mund të gjeni këtu: https://tfl.gov.uk/fares/

Na kontaktoni këtu nëse keni nevojë për ndihmë për të zgjedhur opsionin e duhur të udhëtimit për ju.

Rekomandim

Çfarë bëni
thonë studentët

Qindra njerëz kanë studiuar me ne. Është koha që ju të regjistroheni.

Keni nevojë për disa këshilla të tjera?

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë tuaj.

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.