fbpx
SUL-Color.png
Fillimi>Përgjithshëm Anglisht

Përgjithshëm Anglisht

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne.

Studimi i anglishtes së përgjithshme

Në një orë të përgjithshme angleze, ju do të mësoni se si të komunikoni. Ju do të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit dhe të dëgjuarit, do të pastroni gramatikën dhe fjalorin tuaj dhe do të praktikoni anglishten e përditshme në një larmi kontekstesh. Ju gjithashtu do të:

  • fokusohuni te formaliteti dhe mësoni se cila gjuhë ju bën të tingëlloni më serioz dhe cilat shprehje mund të përdoren me miqtë.
  • zbuloni se si t'i qaseni tekstit të shkruar dhe audio dhe të mësoni aftësitë që ju nevojiten për t'i kuptuar ato.
  • përmirësoni shqiptimin tuaj dhe praktikoni të dëgjoni thekse të ndryshme.
  • mësoni si të tingëlloni natyral
  • merrni fjalorin e përditshëm që ju bën të tingëlloni si folës amtare
  • mësoni për Britaninë, vendet e tjera anglishtfolëse, si dhe vendet e lindjes së shokëve tuaj të klasës.

Bëni testin tonë të nivelit për të kontrolluar se çfarë niveli është klasa e duhur për ju.

Gjatë 9 viteve të fundit, ne kemi ofruar kurse të anglishtes së përgjithshme për mbi 10,000 studentë! Po – është e drejtë – 10,000 studentë!

Reagimet tona pozitive në mediat sociale janë prova se ne jemi shkolla e duhur për ju.

Përmbledhje e kursit të përgjithshëm të anglishtes

Çdo kurs i anglishtes së përgjithshme ndjek një libër kursi, me qëllim që të mbulojë një njësi në javë.
Mësuesi juaj do t'ju dërgojë një orar të përkohshëm për javën me email përpara mësimit tuaj të së martës, kështu që ju të keni një ide se cilat pjesë të njësisë do të mbulohen dhe kur. Detyrat e shtëpisë vendosen çdo mbrëmje, duke përfshirë disa shkrime.

Nëse dëshironi të blini një libër kursi, mund ta blini për 30 £. Nëse dëshironi të merrni me qira një libër kursi, mund ta merrni me qira për 30 £, por ju merrni 15 £ kur ta ktheni librin. Librat e kursit mund të blihen në recepsion.

Klasa e provës

Shijoni se si do të ishte një mësim kur studioni me ne: mësues të kualifikuar, burime të njohura nga industria dhe mësim real.

Jeni me bazë në Londër? Ejani në zyrë dhe rezervoni një mësim provë ballë për ballë.

Ne ofrojmë gjithashtu prova online në varësi të kurseve që zhvillohen aktualisht.

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz tashmë po studiojnë me Speak Up London, është koha që ju të bashkoheni me ta.

Ç'pritet më tej?

1

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

2

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

3

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.