fbpx

Flisni lart Londrën

Ne jemi një shkollë kryesore angleze e akredituar nga British Council dhe jemi këtu për t'ju ndihmuar të rriteni.

Çmuar si "Ofruesi i Kursit Mësimor Më të Mirëseardhur në Anglisht - Londër". 🏆

⭐ Mësues të kualifikuar me bazë në Londër
⭐ Fleksibiliteti i orarit
⭐ Studimi në Oxford Street ose Online
⭐ Grupe të Vogla & Mësime Individuale
⭐ Struktura e arsyeshme e çmimeve

IMG_4377

Po kërkoni të përmirësoni anglishten tuaj?

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });