fbpx

Flisni lart Londrën

NDËRMARRJE

Barrierat gjuhësore nuk duhet të kufizojnë biznesin tuaj

Lundrimi në tregun global kërkon më shumë sesa thjesht një produkt të shkëlqyer ose
shërbim—ju duhet një ekip që mund të komunikojë në mënyrë efektive, pavarësisht se ku ju çon biznesi

Pse të punoni me ne?

Në Speak Up London, ne nuk po mësojmë vetëm anglisht; ne po pajisim ekipin tuaj me mjetet për të lundruar në mjedise komplekse biznesi. Pavarësisht nëse po përpiqeni të eliminoni barrierat gjuhësore, të rritni produktivitetin ose të konkurroni globalisht, kurset tona të akredituara nga Këshilli Britanik, zgjidhjet e përshtatura dhe historia e dëshmuar na bëjnë partnerin tuaj ideal.

CFARE NE OFROJME

Kurrikula e personalizuar e përshtatur për nevojat e biznesit tuaj

Kurse online dhe në vend

Orari fleksibël: Kurse në mëngjes, mesditë, pasdite dhe mbrëmje

Dëshmi për këtë kurs