fbpx
SUL-Color.png
Fillimi>B2 i parë / C1 i avancuar

B2 i pari / C1 i avancuar

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne.

Provimet e Kembrixhit në anglisht

B2 First (i njohur më parë si 'FCE') ju lejon t'i dëshmoni universitetit ose punëdhënësit tuaj se keni një nivel minimal të anglishtes B2 (i lartë-mesatar). C1 Advanced (i njohur më parë si 'CAE') ju lejon të provoni një nivel C1 (Advanced) të gjuhës angleze. Të dy provimet janë të njohura në mbarë botën dhe Speak Up London mund t'ju ndihmojë të merrni rezultatin që ju nevojitet.

Keni nevojë për një certifikatë të gjuhës angleze për punë? Atëherë B2 First ose C1 Advanced është ajo që ju nevojitet.

Një kualifikim për anglisht në Kembrixh dëshmon se ju keni aftësitë gjuhësore për të jetuar dhe punuar në mënyrë të pavarur në një vend anglishtfolës ose për të studiuar në kurse të mësuara në anglisht. Kostoja e provimit është afërsisht 160 £, në varësi të qendrës së provimit që ju zgjidhni.

Mund të ketë një tarifë shtesë prej rreth 15 £ nëse nuk e rezervoni provimin tuaj deri në afatin e fundit. Ka shumë qendra provimi rreth Londrës ku mund të bëni provimin, më shumë detaje rreth datave dhe çmimeve mund të gjeni këtu:

Përvijimet e kursit të provimeve të Kembrixhit

Mesatarisht, një njësi nga libri i kursit mbulohet në një javë. Mësuesi juaj do t'ju dërgojë një orar të përkohshëm për javën me email përpara mësimit tuaj të së martës, kështu që ju të keni një ide se cilat pjesë të njësisë do të mbulohen dhe kur.

Detyrat e shtëpisë vendosen çdo mbrëmje, duke përfshirë disa shkrime. Kurset e mbrëmjes përdorin gjithashtu libra kursi, por mbulojnë një njësi në rreth 2 javë.

Klasa e provës

Shijoni se si do të ishte një mësim kur studioni me ne: mësues të kualifikuar, burime të njohura nga industria dhe mësim real.

Jeni me bazë në Londër? Ejani në zyrë dhe rezervoni një mësim provë ballë për ballë.

Ne ofrojmë gjithashtu prova online në varësi të kurseve që zhvillohen aktualisht.

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz tashmë po studiojnë me Speak Up London, është koha që ju të bashkoheni me ta.

Ç'pritet më tej?

1

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

2

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

3

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.