fbpx

Flisni lart Londrën

ezgif.com webp në jpg 3 shkallëzuar

NDANI DASHURINË PËR TË FOLUR LONDONIN!

Jeni person dinamik dhe kreativ? A ju pëlqen të krijoni përmbajtje për TikTok dhe Instagram?

Ne po kërkojmë studentë kreativë për t'iu bashkuar programit tonë Student Ambassador and Creator!

ezgif.com webp në jpg 2
ezgif.com webp në jpg 1 1
Ekran i 2021-11-19 në 16.20.05

ÇFARË BËNË AMBASADORËT STUDENTËT TONË?

  • rekord video çdo javë për t'u shpërndarë në kanalet tona të mediave sociale 🎥
  • Merrni pjesë në tonë aktivitete sociale 💬
  • Merr përmbajtje në Londër me tonën Fol mallra në Londër 👕

ÇFARË MERRNI?

Kuti dhuratash Speak Up London Ambassador

Zbritje në kursin tuaj të anglishtes

20 £ për video