fbpx

Flisni lart Londrën

BËHUNI AGJENT PËR SPEAK UP LONDON

Flisni lart Londrën

MË SHUMË SE NJË SHKOLLË ANGLISHTE

Në Speak Up London, ne me të vërtetë kujdesemi për njerëzit tanë.

Ne vlerësojmë punonjësit tanë, partnerët tanë, studentët tanë dhe opinionet e tyre. Ne besojmë se puna e palodhur e të gjithëve duhet njohur dhe festuar!

Vlerat tona kryesore përfshijnë: Diversitetin dhe Barazinë, Punën ekipore, Komunikimin e hapur, Ambicien dhe Shpirtin Progresiv. 

1 tabela e artit
1 %
të studentëve na rekomandojnë
1 +
Studentët jepnin mësim
1 +
Vitet vrapojnë

Pse të bashkoheni në programin tonë?

Më shumë se një skemë komisioni

Kur jeni pjesë e programit tonë të agjentëve, ka shumë përfitime që mund t'i gëzoni: komisione ekskluzive, javë të shkollimit falas dhe ulje të tarifave të regjistrimit… dhe shumë më tepër!

Punoni me njerëz të mrekullueshëm

Ne jemi gjithmonë të lumtur të mirëpresim partnerë të rinj me të cilët do të fillojmë marrëdhënie të qëndrueshme dhe të besueshme.

Ekipi ynë miqësor dhe me përvojë i shitjeve është gjithmonë i disponueshëm për t'u ofruar partnerëve çdo ndihmë që mund të kenë nevojë.

Të gjitha mjetet që ju nevojiten

Duke qenë pjesë e Speak Up London Club, ju keni akses në një gamë të plotë materialesh të përditësuara të marketingut, duke përfshirë broshura, postera, video dhe ndihmë për shitjet.

Çfarë thonë agjentët për ne?

Kompani e madhe për të punuar me të!
"Ne patëm një përshtypje jashtëzakonisht të mirë për Speak Up London dhe na pëlqyen shumë ambientet! Ne e vlerësojmë vërtet kohën dhe rekomandimet nga ekipi i tyre."

Bëhuni një agjent sot

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });