fbpx

Flisni lart Londrën

sul-logo-webp.webp

Anglishtja e mbrëmjes

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne. 

Mësoni ndërsa jetoni

Për ata, orari i zënë i punës i të cilëve nuk i lejon ata të ndjekin mësimet në mëngjes dhe pasdite, Speak Up London ka kurse mbrëmjeje për t'ju ndihmuar të rrisni aftësitë tuaja në anglisht.

Kurset tona të mbrëmjes janë ideale për ata studentë që janë të zënë gjatë ditës, por nuk duan të heqin dorë nga ëndrra e tyre për t'u bërë përdorues më të aftë të gjuhës angleze.

Mësimet janë me ritëm të mirë për t'ju mbajtur të angazhuar, por nuk ju lodhin pas një dite të gjatë. Kurset përfshijnë 6 orë në javë dhe ju lënë kohë të mjaftueshme për të shkuar në shkollë pasi të ketë mbaruar dita juaj e punës.

LLOGARITES I ÇMIMEVE

Përvijimet e kursit të anglishtes në mbrëmje

Kurset e mbrëmjes përdorin libra kursi, por mbulojnë një njësi në rreth 2 javë. Aktualisht në nivel të avancuar ekziston funksioni Business-të hënës, i cili bazohet në kërkesat e studentëve.

Mesatarisht, një njësi nga libri i kursit mbulohet në një javë. Mësuesi juaj do t'ju dërgojë një orar të përkohshëm për javën me email përpara mësimit tuaj të së martës, kështu që ju të keni një ide se cilat pjesë të njësisë do të mbulohen dhe kur. Detyrat e shtëpisë vendosen çdo mbrëmje.

Klasa e provës

Shijoni se si do të ishte një mësim kur studioni me ne: mësues të kualifikuar, burime të njohura nga industria dhe mësim real.

Jeni me bazë në Londër? Ejani në zyrë dhe rezervoni një mësim provë ballë për ballë.

Ne ofrojmë gjithashtu prova online në varësi të kurseve që zhvillohen aktualisht.

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz kanë studiuar me ne. Është koha që ju të regjistroheni.

Ç'pritet më tej?

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

Scroll to Top