fbpx

Flisni lart Londrën

sul-logo-webp.webp

Anglisht i Përgjithshëm Online

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs të anglishtes së Përgjithshme me ne. 

Studimi i anglishtes së përgjithshme

Kursi i përgjithshëm i anglishtes në internet është krijuar për ata që kërkojnë të përmirësojnë anglishten e tyre në komoditetin e shtëpisë së tyre.

Në këtë kurs grupor online, ju do të mësoni se si të komunikoni në anglisht dhe do të jeni në gjendje të përmirësoni aftësi të ndryshme si të folurit dhe të dëgjuarit. Ju gjithashtu do të:

  • Mësoni si të tingëlloni natyral
  • Përmirësoni shqiptimin tuaj dhe tingëlloni si një folës amtare
  • Praktikoni të dëgjoni thekse të ndryshme
  • Mësoni fjalorin e përditshëm

Llogaritësi i ÇMIMIT:

Përmbledhjet e kursit të përgjithshëm të anglishtes në internet

Çdo student është i ndryshëm, prandaj mësuesi juaj do të përshtatë materialet që ata përdorin për nevojat tuaja specifike. Ne kemi qasje në një sërë burimesh të azhurnuara, por mësuesit tanë gjithashtu krijojnë materialet e tyre interaktive të bazuara në tekste dhe regjistrime autentike për t'ju ndihmuar të përparoni shpejt.

Shumica e librave të kursit që përdorim ofrojnë versione dixhitale.

Mësuesit

Të gjithë mësuesit tanë kanë një kualifikim CELTA ose DELTA që jepet nga Universiteti i Kembrixhit - ose një kualifikim ekuivalent që plotëson standardet për mësimdhënie të përcaktuara nga Këshilli Britanik.

Ata janë të apasionuar pas mësimit të anglishtes dhe vëzhgohen rregullisht për t'u siguruar që janë gjithmonë duke u përmirësuar.

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz kanë studiuar me ne. Është koha që ju të regjistroheni.

Ç'pritet më tej?

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë tuaj.

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

Scroll to Top