fbpx

Flisni lart Londrën

Punë në dispozicion

Nëse jeni duke kërkuar për një mundësi për të punuar në një kompani që vlerëson përfshirjen, lidhjen njerëzore dhe vetë-arritjen, ju duhet të vini të punoni me ne. 

Ju lutemi vini re se Speak Up London ndjek praktika më të sigurta rekrutimi. Kjo do të thotë që do t'ju kërkohet të shpjegoni ndonjë boshllëk në CV-në tuaj dhe nëse besoni se jeni një kandidat i përshtatshëm për të punuar me nën 18 vjeç.

Klasa e pajisjeve (1)

MËSUES EFL

Ne jemi gjithmonë në kërkim të mësuesve të mirë dhe të pasionuar për t'iu bashkuar ekipit tonë. 

 
Zgjidhni nga kohët e mëposhtme:
 
Klasat e ditëve të javës me kohë të plotë
Nga e hëna në të premte 9.00 – 12.00 (15 orë/javë)
Nga e hëna në të premte 12.30 – 15.30 (15 orë/javë)
Nga e hëna në të premte 16.00 – 19.00 (15 orë/javë)
 
Kurse në mbrëmje me kohë të pjesshme
E hënë, e mërkurë dhe e enjte 19.10 – 21.10 (6 orë/javë)
 
Klasat e fundjavës
Të shtunën 12.00 – 14.00 & 14.30 – 16.30 (4 orë/javë)
 
Punë ad-hoc
Mbulesa dhe 1-1s
 
--------
Lloje të ndryshme kontratash të disponueshme - punë e pavarur, me orar zero, me afat të caktuar dhe të përhershme. 
 
Ofrohet punë ballë për ballë dhe online.
--------
 
Kontaktoni drejtoreshën tonë të studimeve, Emma Palmieri, për më shumë informacion emma@speakuplondon.com 
Biznesmen serioz afrikano-amerikan i përqendruar duke treguar në tabelë ndërsa diskuton raportin e shitjeve me kolegun në zyrën moderne

PERFAQESUES SHITJESH

Ne jemi në kërkim të drejtuesve të shitjeve për t'iu bashkuar një shkolle shumë dinamike dhe me rritje të shpejtë të gjuhës angleze me bazë në Londrën Qendrore.

Si një drejtues shitjesh, ju do të jeni përgjegjës për ofrimin e një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit për të gjithë studentët e mundshëm dhe aktualë që studiojnë në Speak Up London. Ju do t'i këshilloni dhe ndihmoni ata gjatë procesit të regjistrimit të kursit dhe do t'u ofroni mbështetje dhe udhëzime të plota për çdo pyetje tjetër që mund të kenë.

Studentët tanë janë thelbi i biznesit tonë, prandaj, ju pritet të ofroni nivele të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit në çdo kohë!

Nëse flisni një gjuhë tjetër si spanjisht/italisht/frëngjisht/portugez/arabisht etj – kjo do të ishte e mahnitshme pasi do t'ju ndihmojë vetëm të përfundoni marrëveshjet! – por nuk është e detyrueshme!

1 %
të studentëve na rekomandojnë
1 +
Studentët jepnin mësim
1 +
Vitet vrapojnë

Mësoni më shumë rreth nesh

Në Speak Up London, ne me të vërtetë kujdesemi për njerëzit tanë.

Ne i vlerësojmë punonjësit tanë, opinionet e tyre dhe besojmë se puna e palodhur e të gjithëve duhet njohur dhe festuar!

Zbuloni vlerat tona!

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });