fbpx

Flisni lart Londrën

Pikat kyçe

Opsionet e kursit


Zgjidhni një nga opsionet e mëposhtme:

– Me kohë të plotë nga e hëna në të premte

- Me kohë të pjesshme nga e hëna në të premte (3 ose 4 ditë/javë)

– Kursi i mbrëmjes të hënën, të mërkurën dhe të enjten në mbrëmje

– Kurs intensiv – nëse keni një kohë të kufizuar dhe dëshironi të kombinoni dy kurse.

ORË MËSIMORE


– Kohë e plotë nga e hëna në të premte – 3 orë në ditë, duke përfshirë një pushim 15-minutësh (2 orë 45 minuta orë mësimi në ditë)

– Me kohë të pjesshme nga e hëna në të premte – 3 orë në ditë, duke përfshirë një pushim 15-minutësh (2 orë 45 minuta orë mësimi në ditë)

– Kurse në mbrëmje. Klasa 2-orëshe çdo herë (nuk ka pushim; 2 orë mësimore në ditë; 6 orë mësimore në javë)

– Kurs intensiv – Kombinon dy kurse me kohë të plotë dhe një pushim 30-minutësh midis dy klasave, p.sh. kursi 9.00-12.00 (2h45min orë mësimi) dhe 12.30-15.30 (2h45min orë mësimi).

DATA TË KURSIT


Shumica e kurseve tona ndjekin modelin e regjistrimit të përsëritur - kjo do të thotë që ju mund t'u bashkoheni atyre çdo të hënë.

Jeni të lirë të zgjidhni për sa kohë dëshironi të studioni me ne. Mësuesit tanë do t'ju bëjnë të ndiheni të mirëpritur dhe do t'ju ndihmojnë të përshtateni lehtësisht në klasën tuaj.

STUDENTT PERR KLAS


Ne bëjmë çmos për t'i mbajtur grupet në një madhësi të rehatshme.
Numri maksimal i studentëve është midis 14 dhe 16 studentë për klasë, në varësi të klasës në të cilën do të studioni, por ne gjithmonë përpiqemi të kemi maksimumin që të kemi madhësi grupesh mjaft të mira që ju të praktikoni, të bëni miq dhe të mësoni shpejt.

MOSHA MINIMAL


Duhet të jeni të paktën 16 vjeç për t'u bashkuar me kurset tona për të rritur.

NDjekja e progresit


Çdo javë, ne bëjmë detyra rishikimi dhe/ose mini-teste për të kontrolluar atë që keni mësuar. Ne organizojmë gjithashtu mësime individuale, vetëm me ju dhe mësuesin tuaj, çdo 6-7 javë.

Ne ju kërkojmë të reflektoni mbi përparimin tuaj përpara se të takoheni me mësuesin tuaj dhe më pas t'ju japim një mundësi për të marrë këshilla të personalizuara nga mësuesi juaj se si të arrini qëllimet tuaja të të mësuarit.

Politika e anulimit dhe rimbursimit

Mësuesit

Të gjithë mësuesit tanë kanë një kualifikim CELTA ose DELTA që jepet nga Universiteti i Kembrixhit - ose një kualifikim ekuivalent që plotëson standardet për mësimdhënie të përcaktuara nga Këshilli Britanik.

Ata janë të apasionuar pas mësimit të anglishtes dhe vëzhgohen rregullisht për t'u siguruar që janë gjithmonë duke u përmirësuar.