fbpx
SUL-Color.png
Fillimi>Përgatitja për IELTS Online

Përgatitja për IELTS Online

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne.

Përgatituni për testin tuaj IELTS në internet

Kursi Business English Online është alternativa perfekte për ata që kërkojnë të përmirësojnë nivelin e tyre të anglishtes në komoditetin e shtëpisë së tyre.

Në këtë kurs, studentët do të zhvillojnë besimin e tyre në gjuhën angleze. Atyre do t'u jepet një grup aftësish për komunikimin ndërkombëtar të nivelit të lartë dhe ndërtimin e marrëdhënieve.

Ata do të kenë mundësinë të shohin dhe të kuptojnë se si punojnë të tjerët në tregje të ndryshme, ndërkohë që ndajnë përvojën e zotërimit të një gjuhe të re.

Cilat aftësi kryesore në lidhje me biznesin do të përmirësohen?

  • takime, aftësi negociuese dhe diskutimi
  • aftësitë e komunikimit telefonik dhe online
  • aftësitë e rrjetëzimit të biznesit dhe socializimit
  • aftësia për të dhënë prezantime dhe fjalime kryesore
  • dhe komunikimin e biznesit

Përvijimet e kursit të IELTS Online

Çdo student është i ndryshëm, prandaj mësuesi juaj do t'i përshtatë materialet që ata përdorin për nevojat tuaja specifike. Ne kemi akses në një sërë burimesh të përditësuara, por mësuesit tanë krijojnë gjithashtu materialet e tyre ndërvepruese bazuar në tekste dhe regjistrime autentike për t'ju ndihmuar të përparoni shpejt.

Në kursin Business English Online, mësuesit do të ndjekin libra të njohur të kurseve si Market Leader 3rd ed. Shtesë. Shumica e librave të kursit që përdorim ofrojnë versione dixhitale.

C1 / C2

Mësuesit

Të gjithë mësuesit tanë kanë një kualifikim CELTA ose DELTA që jepet nga Universiteti i Kembrixhit - ose një kualifikim ekuivalent që plotëson standardet për mësimdhënie të përcaktuara nga Këshilli Britanik.

Ata janë të apasionuar pas mësimit të anglishtes dhe vëzhgohen rregullisht për t'u siguruar që janë gjithmonë duke u përmirësuar.

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz tashmë po studiojnë me Speak Up London, është koha që ju të bashkoheni me ta.

Ç'pritet më tej?

1

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

2

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

3

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.