fbpx
SUL-Color.png
Fillimi>IELTS

IELTS

Mbi 10,000 studentë kanë studiuar një kurs anglisht me ne. 

IELTS Për Punë, Universitet ose Visa

Çfarëdo që ju nevojitet IELTS; ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të merrni rezultatet që ju nevojiten.

Ky kurs fokusohet në aftësitë që ju nevojiten për të kaluar provimin IELTS (International English Language Testing System). Kursi është i strukturuar për të përmirësuar aftësitë tuaja në të katër aftësitë: të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit. Testet dhe tutorialet e rregullta, duke përfshirë letrat e provimit të provave, do t'ju ndihmojnë të përgatiteni për ditën e madhe dhe të ndërtoni besimin tuaj.

Mësuesit tanë ju japin vëmendjen dhe mbështetjen që ju nevojitet, me reagime të rregullta për të folurit dhe shkrimin tuaj, si dhe me detyra të ndryshme detyrash shtëpie që i përshtaten nevojave tuaja dhe stilit të të mësuarit.

IELTS njihet ndërkombëtarisht dhe pranohet nga shumica e universiteteve për të vërtetuar nivelin tuaj të anglishtes. Kostoja e provimit IELTS është afërsisht 185 £ në varësi të qendrës së provimit që zgjidhni. Mund të ketë një tarifë shtesë rreth 15 £ nëse nuk e rezervoni provimin tuaj deri në afatin e fundit.

Shikoni formatin e testit IELTS në faqen zyrtare të IELTS këtu. A e dini se ne mund t'ju ndihmojmë edhe me aplikimin tuaj në universitet?

Përmbledhjet e kursit të IELTS

Mesatarisht, një njësi nga libri i kursit mbulohet në një javë. Mësuesi juaj do t'ju dërgojë një orar të përkohshëm për javën me email përpara mësimit tuaj të së martës, kështu që ju të keni një ide se cilat pjesë të njësisë do të mbulohen dhe kur.

Detyrat e shtëpisë vendosen çdo mbrëmje, duke përfshirë disa shkrime. Kurset e mbrëmjes përdorin gjithashtu libra kursi, por mbulojnë një njësi në rreth 2 javë.

Klasa e provës

Shijoni se si do të ishte një mësim kur studioni me ne: mësues të kualifikuar, burime të njohura nga industria dhe mësim real.

Jeni me bazë në Londër? Ejani në zyrë dhe rezervoni një mësim provë ballë për ballë.

Ne ofrojmë gjithashtu prova online në varësi të kurseve që zhvillohen aktualisht.

Rekomandim

Çfarë thonë studentët

Qindra njerëz tashmë po studiojnë me Speak Up London, është koha që ju të bashkoheni me ta.

Ç'pritet më tej?

1

Rezervoni kursin tuaj

E dini cili kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj duke përdorur formularin tonë online. Ju lutemi na kontaktoni për të konfirmuar disponueshmërinë.

2

REZERVONI NJË TË KONTROLLIN

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

3

ÇFAR SHQIP

Mund të komunikoni me ne përmes numrit tonë të dedikuar WhatsApp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.