fbpx

Shkolla angleze London

COVIDIEN-19

Ne kemi ndërmarrë hapa për t'u siguruar që i gjithë stafi dhe studentët tanë janë të sigurt kur studiojnë me ne. Shihni disa nga gjërat që kemi bërë për tu siguruar që ju të studioni në një mjedis të sigurt.

M LESONI SHQIP

me siguri

Mësuesit tanë kanë pasur trajnim të plotë dhe ne kemi kryer një vlerësim të plotë të rrezikut. Ne u sigurojmë mësuesve tanë pajisje mbrojtëse personale për t'i mbajtur ata dhe ju të sigurt.


Ne kemi dezinfektues AUTOMATIK të duarve në të gjithë shkollën dhe në çdo klasë (kështu që nuk keni nevojë t'i prekni). I gjithë stafi/nxënësit dezinfektojnë duart kur hyjnë dhe dalin nga shkolla, si dhe kur hyjnë në klasë dhe tualet. 

Ju mund të zgjidhni të vishni një maskë për fytyrën në shkollë nëse dëshironi. 

Na është dhënë një skemë njohjeje 'Ne jemi mirë të shkojmë' për të treguar se kemi përmbushur të gjitha kërkesat për të bërë një mjedis të sigurt për të gjithë familjen tonë Speak Up London.

Luaj Video

Keni nevojë për disa këshilla më shumë?

Këshilltarët tanë miqësorë janë në dispozicion për t'ju ndihmuar të gjeni kursin për ju. Ne e kuptojmë që nevojat e secilit student janë të ndryshme. Rezervoni një thirrje, takim me video ose ejani të na shihni në shkollë për të diskutuar më tej nevojat tuaja të kursit. 

flisni me një këshilltar

Këshilltarët tanë me përvojë të kurseve kanë ndihmuar 1000 studentë të gjejnë kursin e duhur. Flisni me njërin prej tyre sot.

Aplikoni në internet


E dini cila kurs ju nevojitet? Rezervoni kursin tuaj në internet me lehtësi në formularin tonë të rezervimit.

ÇFAR SHQIP


Komunikoni përmes numrit tonë të dedikuar Whatsapp. Këshilltarët tanë flasin shumë gjuhë.

hbspt.forms.create({ portalId: "5123723", formId: "4e198962-98d6-4fee-99f7-30b889ca8bf4" });